23 may 2013

Comunicat al Consell Superior de la Justícia de: Tomàs Pascual Casabosch 23/5/2013

Sr. Enric CASADEVALL MEDRANO
President del Consell Superior de la Justícia
C/ Prat de la Creu 8, 3r
AD500 ANDORRA LA VELLA


Distingit Senyor,

    El que sotasigna, en Tomàs PASCUAL CASABOSCH, amb domicili a l'Av. Pont de la Tosca 4, 5è, 1a, i telèfon 000000, mitjançant el present escrit posa en coneixement del Consell Superior de la Justícia el comportament reiteratiu de manca de respecte i tracte intolerant emanat per la Sra. Marisol Mora, Oficial Judicial del Tribunal de Corts.

    En efecte aquesta persona utilitza la via telefònica del meu lloc de treball per sol·licitar-me l'aportació dels punts de la CASS cada X mesos utilitzant un vocabulari impositiu fins el punt que en el mateix dia d'avui, ha pres la decisió imperativa de que havia de presentar dita documentació, donant-me consells inapropiats i no demanats fins el punt d'amenaçar-me d'enviar-me al Servei de Policia i penjar-me el telèfon quan li he manifestat que jo amb 43 anys ja sabia el que havia de fer i no volia de cap dels seus consells.

    Així mateix va prendre per costum efectuar trucades telefòniques a casa del meu pare al número 842 796 i al seu mòbil 375 533 a fi d'informar-lo de la documentació o comentaris sobre l'assumpte, estant el meu pare malalt, no sent ell precisament la persona amb la que havia de contactar. Fins i tot ahir va intentar localitzar-lo al seu mòbil abans de trucar-me a mi personalment, reiterant el seu mal comportament i molestant a terceres persones, alienes al cas. Aquest fet es podria considerar entre altres qualificatius un abús de poder.

    Considero que aquesta documentació crec es pot sol·licitar d'ofici directament a la parapública o, si no fos possible, la via d'accés per demanar-la no és en cap dels casos a través del meu lloc de treball. Ja han estat reiterats els avisos dels meus superiors sol·licitant de no utilitzar els seus serveis telefònics per tràmits requerits per part de l'estament judicial, fet que ja va ser comunicat a la persona abans mencionada. Ensems, els hi comunico la meva voluntat de no comparèixer davant d'una persona que actua d'aquesta manera i a sobre et penja el telèfon a més d'haver-me arribat els rumors que té amistat amb la part contrària de l'assumpte.

    En conseqüència, sol·licito de l'Alt estament judicial que posi en coneixement de qui convingui aquesta queixa i que la Sra. Marisol Mora deixi de tenir comunicació telefònica amb mi, així com hi hagi un ofici directe entre la CASS i el Tribunal de Corts per l'adquisició d'aquesta documentació.


Atentament,


Tomàs PASCUAL CASABOSCH 
Escaldes-Engordany, 23 de maig del 2013

No hay comentarios: