12 mar 2006

"Actuacions a Escaldes" Periòdic d'Andorra 12-03-2006 Cartes dels lectors: Tomàs Pascual Casabosch

L’altre dia em va arribar un suggeriment de cert comerciant de l’avinguda de Fiter i Rossell d’Escaldes-Engordany. Em va dir que la nostra associació hauria d’informar de què “fa el Comú per a la nostra parròquia”, per tenir una visió independent comercialment, sense colors polítics, etcètera.

Us faig quatre ratlles del que jo mateix he pogut comprovar que s’ha fet i es farà en benefici de tota la parròquia. Han augmentat els impostos en un percentatge important (a grans empreses, etcètera, perquè no és el mateix, per exemple, el volum d’escombraries d’un particular que el d’un hotel). S’ha invertit més aquesta legislatura que en dues legislatures (quatre més quatre anys) de vuit anys. S’ha multiplicat per tres la recollida selectiva; es farà un centre d’autoaprenentatge de català a Fiter i Rossell. Pàrquing de la part alta de Mossèn Adellach d’unes 70 persones usuàries.
Es vol canviar tota la retolació d’Escaldes-Engordany per pal·liar la baixada del turisme (no s’ha fet perquè l’edicte publicitari s’ha de fer internacional, perquè possiblement quedarà desert); transport públic a Engolasters, Can Noguer...
Es traspassaran el esportistes del Karate i el taekwondo a millors instal·lacions, millors dutxes, etcètera.
Està a punt de repartir-se una altra enquesta política, el Prat del Roure ha d’estar fet al mes juliol de l’any que ve.

Crec que tot això demostra que el dia a dia en general és positiu i tots els ciutadans, siguin comerciants o no, ens beneficiarem de tots aquests punts.

No hay comentarios: