15 ago 2015

Escrit Blog: Mossèn Agustí Romero i Aixàs 12/8/2015 de: Tomàs Pascual Casabosch 15/8/2015


Mossèn Agustí Romero i Aixàs,

mai oblidaré les nostres converses des de que jo era nen a l'església de Sant Julià de Lòria, a casa teva, al carrer, les confessions, el com tenies cura de la teva mare, dels lauredians i  persones que acudien a tu.

Vaig ser el teu escolà, el teu sagristà, et considerava el meu sant amic.., gràcies a tu vaig ingressar un temps inoblidable al Seminari de la Seu d'Urgell.

No cal dir que descansis en pau ja que al cel ara estàs amb el gran Déu, Jesús, la Verge Maria i els teus.

Fins sempre Mossèn Agustí!!!!!

Tomàs Pascual Casabosch
Principat d'Andorra, 15/8/2015

 



1 comentario:

del Blog sopes de sapos dijo...

Aquesta és una d'aquelles notícies que no voldries compartir. Perquè no voldries que passessin.

Mossèn ROMERO ENS HA DEIXAT.

Fou un entranyable "Superior" del Seminari Menor i, desprès, del Major, a finals dels anys seixanta. Els que en fórem els seus "deixembles", en tenim un molt bon record i una estima especial, pel seu companyerisme i la seva proximitat, tal com es pot deduir de la instentània adjunta, i ho confirmen els nostres records . Nosaltres, els primaris de 1961,com, em consta, molts altres, no l'oblidàrem, ni l'oblidarem mai. Sempre que acudíem a una Trobada o retrobament, la seva presència era requerida pels companys, encara que desgraciadament, degut al seu delicat estat de salut,moltes vegades, no li era possible acompanyar-nos.

Et trobarem a faltar mossèn Romero, amb tu se'ns en va, i tant, una part de tots nosaltres. Moltes gràcies per haver pogut gaudir de la teva companyia, que va humanitzar la nostra estada al Seminari, i de comptar sempre amb la teva amistat. Descansa en pau.

La seva defunció es va produir el dimecres dia 12 a la Seu d'Urgell. El dia 14 a la Pobla de Segur, s'efectuarà una missa funeral a l'esglèsia parroquial Nostra Senyora de Ribera. I el dia 18 serà enterrat, al costat de la seva mare, al cementiri de Sant Julià de Loira, a les 11 del matí, tal com em rectifiquen les seves nebodes.