20 feb 2002

"Agraïment a Jordi Rubia" Diari d'Andorra 20-02-2002 Correu: Tomàs Pascual Casabosch

Des de Calidae volem agrair-te el teu suport donat a la nostra associació durant tot el teu mandat a Proturisme.
Sempre has estat interessat en la nostra activitat i els nostres projectes, ja que com sempre has comentat, “són activitats de la parròquia” en general.
Més que President de Proturisme has actuat molt més enllà, digne que fins i tot alguns politics no s’han preocupat mai per tots nosaltres.
T’has plantejat en un futur pròxim tindre una plaça en una cadira comunal i lluitar per la nostra parròquia com a conseller, per exemple...?
Doncs has de saber que seria el desig de molts ciutadans que sempre s’han sentit orgullosos de tu com a defensor de la cultura, el turisme i la parròquia en general, per no mencionar evidentment de tot el nostre gran país.
No em voldria excedir en cap petició i/o opinió personal, simplement et transmeto el que es “diu i comenta” en l’àmbit comercial, empresarial i parroquial, al carrer, que és el dia a dia i la realitat que hi ha.
Ens acomiadem de tu com a president de Proturisme i esperem comptar amb tu en l’aspecte personal com a col·laborador honorífic, ja que talents com tu ningú no s’ha de permetre de renunciar-hi i menys quan s’ha de treballar tant. I gracies per la teva paciència de quan vam estar quasi un any per tornar-te la cadira del Pare Noel...!!!
Vicepresident de CALIDAE

(Article publicat també a Cartes dels lectors del Periòdic d'Andorra de data 21-02-2002)

No hay comentarios: