7 mar 2002

"Avinguda del Pessebre" Diari d'Andorra 07-03-2002 Correu: Tomàs Pascual Casabosch

Resposta a la carta del Sr. Jaume Serra Quintana a Calidae, a través del Diari d´Andorra, de data 27 de febrer de 2002

El plantejament de CALIDAE sobre el tall del tram de l’avinguda del Pessebre d´Escaldes-Engordany és el següent:
1) Amb el Comú s’han mantingut diferents converses, i s’ha treballat conjuntament per arribar a la solució més vàlida possible per als interessos de les parts afectades, de moment. Es va acordar amb representants del Comú Escaldenc que es crearien i distribuirien uns formularis de queixes i suggeriments a tots els associats que es farien arribar mensualment a la corporació local degudament omplerts i signats per part dels associats corresponents i la signatura de Calidae. Les queixes i suggeriments seran estudiats minuciosament per la corporació local, segons la seva promesa de col·laboració i interès amb Calidae i de bona voluntat i preocupació per al poble.
Aquests formularis ja s’han creat, s’estan imprimint i es distribuiran a tots els associats durant el mes de març d’enguany, es faran les oportunes gestions i s’informarà dels resultats de manera puntual.
2) D’acord amb l’extensió del tram fins al Pont dels Escalls, l’actual configuració no és la més lògica, ja que es injusta la volta innecessària que tots ens veiem obligats a fer per arribar al mateix punt.
3) Per compensar el tema de les zones blaves es va assegurar que es crearien zones de carrega i descarrega, i així s’ha fet.
La nostra crítica sobre això sèrie que la tolerància que els agents de circulació de la corporació local tindrien per a les parades esporàdiques no és la que es va assegurar davant dels mitjans de comunicació, i això està repercutint de manera molt negativa en la continuïtat i futur del petit comerç de la zona.
4) Sobre la recollida de signatures, Calidae ja va signar individualment per donar suport a aquesta iniciativa de preocupació d’un grup de veïns de la zona.
5) Calidae es un col·lectiu de comerciants i empresaris per defensar els seus interessos, totalment al marge de la ideologia i activitat política que individualment cada membre associat tingui o adopti.

La junta directiva Calidae

(Article publicat també a Cartes dels lectors del Periòdic d'Andorra de data 09-03-2002)

1 comentario:

Anónimo dijo...

Carta a CALIDAE

Benvolguts senyors,

M’adreço a vostès per a saber quin es el seu plantejament referent al tall del tram de l´Avgda. del Pessebre d´Escaldes-Engordany.
He sentit rumors que el Comú ni tan sols els hi ha demanat l’opinió al respecte amb el qual ha quedat demostrat una vegada més les poques ganes de tindre en compte una associació de comerciants i empresaris que els hi deu ser una molèstia democràtica i que cada vegada fa més coses per al comerç i l’empresa en general.
Tots sabem que dit tall s’ha fet només per a beneficiar a una part de persones “de bon nivell adquisitiu” sense tindre en compte el gran perjudici que això esta comportant cada dia al comerç en general de la zona. I una prova més és que a l’alçada del Pont dels Escalls s’han de fer “Kilòmetres” per a fer el tomb.
S’han sacrificat zones blaves que eren el punt clau de les aturades esporàdiques dels “clients” de dits comerços.
La recollida de signatures ha estat un acte de la bona fe d’un grup de veïns de la zona però ja era d’esperar que l’únic resultat han estat les mentides tradicionals per part de la corporació local.
El que si que tenim tots clar i em satisfà personalment es que el camí de les properes eleccions tan comunals com governamentals es veurà afectada per aquesta decisió tan “Liberal”.
Jo i la meva família som Andorrans i això ha estat la gota fins al punt que em decidit no votar “MAI MÉS” als Liberals i esperem i desitgem que això sigui el principi de la fi del període Liberal Andorrà.

Jaume Serra Quintana
26-2-2002