9 jul 2007

"Tinc l´autorització.." Diari d´Andorra 09-07-2007 Tomàs Pascual Casabosch


• “Sr. agent,
tinc l’autorització de l’Hble. Sr. Conseller Octavi Font de fer valdre la meva targeta d’abonament en les zones blaves.”

És increïble, però aquest és el text de la nota posada en un vehicle estacionat durant dos dies damunt d’un pas de vianants de l’avinguda Miquel i Mateu, d’Escaldes-Engordany.
Al costat d’aquesta nota hi ha la targeta d’estacionament on diu clarament: Comú d’Escaldes-Engordany, abonament no vàlid per a l’estacionament en les zones blaves de les vies públiques. Uns metres més amunt podem també observar un altre vehicle amb una targeta idèntica al primer, és el vehicle del fill del propietari del primer, el qual té els mateixos privilegis.
Fa poc temps s’ha ordenat que la part alta de l’avinguda mencionada sigui zona blava, un carrer on no hi cap servei, ni tan sols una cafeteria. Els agents de circulació tenen ordres estrictes de sancionar els vehicles comercials que estan treballant i els dels particulars, però es pot comprovar que els privilegis del conseller en qüestió estan exempts de la igualtat que tots els ciutadans es mereixen, independentment del seu estatus social. Jo crec que a això se li diu tràfic d’influències i tinc entès que està castigat pel codi penal. Ara podrem comprovar si la fiscalia de guàrdia en llegir aquest article intervé o fa la vista grossa per tractar-se dels amiguismes de la dubtosa honorabilitat d’algun càrrec electe del comú d’Escaldes-Engordany.
Aquest article, juntament amb l’anterior on denunciava que es posen paranys a les motocicletes i que hi ha algun carrer en què està prohibit sancionar, demostra que l’excel·lent gestió comunal que pretén vendre la corporació local s’està deteriorant a marxes forçades. És molt perillós que una autoritat distribueixi a tort i a dret privilegis en funció del seu humor i interessos.
Cal destacar que si aquests fets estan passant a menys de mig any de les eleccions i que probablement estem davant d’un acte de caciquisme, i a poc del final del mandat, no podrem esperar quelcom de diferent en els propers quatre anys, en cas que guanyessin les eleccions aquest estrany còctel independent del PLA+PLA.
(plataforma constitutiva UNP -Unió Nacional de Progrés-)

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Pots confirmar el que és "un secreto a voces", que hi ha una llista blanca de matrícules que no les sancionen mai en les zones blaves i que solen ser vehicles de gran tamany, menys de 3 anys d'antiguitat, d'alta gama i mols brillants.
Cada dia ho veig i és una vergonya: avinguda del fener, carrer isabel sandy, parking tancat tocant el creditandorra, zona blava al costat de la policia, carrer del parnal, rodalias del comú,...

Anónimo dijo...

Diari d´Andorra
10/7/2007
Correu / Retall

Arran de l´article “Tinc l´autorització”, publicat en data 9/7/2007 al Diari d´Andorra, pàgina 5

Com a ciutadà de la parròquia d´Escaldes-Engordany, parròquia en la qual tinc tant el meu domicili personal com professional, vull denunciar la mala fe política relacionada amb l’article “Tinc l’autorització”, publicat en data 9/7/2007 al Diari d´Andorra, pàgina 5, a iniciativa del Sr. Tomàs Pascual Casabosch, el qual consisteix a donar als fets aparences que no tenen, i a posar en dubte la lleialtat i la integritat dels nostres consellers parroquials i, del Sr. Octavi Font en especial.
Ho repeteixo, com a ciutadà vaig sol•licitar de l´Hble. Comú d´Escaldes-Engordany la possibilitat, contra pagament, d’aparcar-me en unes zones blaves ben precises de la parròquia, cosa que se’m va permetre de la mateixa forma que s’hauria permès a qualsevol altra persona que s’hagués trobat en la meva situació.
La nota que es veu fotografiada és la que vaig escriure del meu puny i lletra i és la que faig servir sempre, posant-la a sobre el meu parabrisa. Ningú més no la fa servir.
Lluny de demostrar cap mena de corrupció, aquesta autorització posa en relleu la voluntat de la nostra parròquia de respondre a les preocupacions de tots i d’inscriure’s en una política de diàleg i de bons usos i costums amb els ciutadans.
Si per fer política hem d’usar qualsevol mitjà, com aquest, no farem avançar el país.

Jordi Marquet Mandicó

Anónimo dijo...

Jordi Marquet Mandicó vota a Canillo?

Anónimo dijo...

12:24 PM , ni idea