26 dic 2007

"Un any de feina a la UNP" Periòdic Andorra 26-12-2007 Tribuna: Tomàs Pascual Casabosch

Fa poc més d'un any que un grup de persones preocupades per la situació i futur del país vam decidir plasmar per escrit una llista de totes les opinions del dia a dia real, viu i actual de la nostra societat andorrana.
Es va decidir començar com a grup d'opinió --PCA--, en què cadascú de nosaltres va treballar per a l'objectiu d'impulsar aquest projecte. En les diferents trobades i reunions els donàvem als nostres apunts una forma buscant el màxim consens possible en el document intern de treball. La nostra primera i més gran satisfacció va ser viure com entre poques persones anàvem treballant perquè tot pensament que s'havia d'aplicar a escala general tingués cabuda en aquest projecte. I es va decidir el nom definitiu (UNP), que simbolitza la unitat de les persones per a un veritable progrés nacional.
Vam començar a construir un vaixell des de zero, amb material creat per la veu de tots els qui han volgut. Ha estat i és un camí ple d'experiències i situacions de tots colors. Entre la feina positiva que han aportat els qui fins i tot han abandonat per diversos motius, sigui de forma temporal o definitiva, els qui s'han quedat i els que vindran s'ha aconseguit que ara tinguem una petita, però honesta, parcel.la política dins la societat andorrana.
Amb aspectes que van des del benestar dels nostres infants, que són el nostre futur, fins a Europa i el món estem a punt de tancar un dels millors programes polítics del món. Cada un dels vint punts desplegables ha estat sotmès a l'opinió de persones de la societat implicats en primera línia i a cada diferent sector, i entre altres, a estudis de viabilitat econòmica, comptable i jurídica, per poder oferir garantir un veritable benestar social. Encara queda molta feina a fer i aquest programa tindrà sempre una porta oberta a aportacions de millora.
Ens hem adonat que algunes injustícies socials estan aferrades a la Constitució i s'hauran de proposar els canvis a lliure sufragi de tots els andorrans, també hi ha títols ha desplegar. La resta són lleis i reglaments. Vam publicar la nostra declaració de principis ja que els nostres valors han de ser transparents des del primer moment i independentment del nostre posicionament ideològic. Aprofito per desitjar unes bones festes a tots els andorrans i residents, però especialment als qui no en poden gaudir per diversos motius, ja sigui per la pèrdua d'éssers estimats o per una amarga situació econòmica.

9 comentarios:

Andorralandia dijo...

Andorralandia
-El veritable espai lliure sobre el Principat d'Andorra-
http://andorralandia.blogspot.com

Anónimo dijo...

Benvolgut i estimat senyor,

degut a que el seu blog te un enllaç al tamarrolandia, ens veurem en l'obligació de treure els enllaços de varis blocs i Webs del país al seu bloc.

Evidentment que la decisió de treure tal lloc obscur del seu bloc es seva, nosaltres i per ètica no volem col.laborar ni de pont a enllaçar llocs que puguin portar al mencionat, ja que es un cultiu de mentides i desqualificacions falses a persones i col.lectius.

Esperant la seva resposta, el saludem molt atentament,

Ningú és Perfecte dijo...

Tens un bloc?
Vius al Pirineu?

Si has respost que sí, tens una cita.

Divendres vinent, 15 de febrer.
A les 21.30

Calçotada de Blocaires del Pirineu

Al Restaurant Pobladó de Santa Coloma

El preu per persona és de 30 euro.
Per poder assistir cal enviar un correu amb el vostre nom i l'adreça del vostre bloc a:

blocairesdelpirineu@gmail.com

Teniu temps fins dimecres vinent - dia 13-
a les 12 del migdia.

No deixis que t'ho expliquin!!!!

(Els que no sou del Pirineu, si voleu venir, també sereu ben rebuts)

Anónimo dijo...

Porqueria

Anónimo dijo...

FELICITATS per els teus articles, No me'n perdo ni un!!!

Anónimo dijo...

Hola Andorra!. Hi ha algú per aquí?.



Anónimo dijo...

ja ta patllada altra vegada vinga pagar i no funsiona

Andorralandia dijo...

TAMARROLANDIA i TAMARRO DEFINITIVAMENT descobert!!!

Informació a: http://andorralandia.blogspot.com

Anónimo dijo...

Hola Tomàs!, a vore si publiques alguna tribuna, que fa temps que no ho fas..