6 may 2010

"Detenció corrupta" BonDia 6-5-2010 Tribuna: Tomàs Pascual Casabosch

Vull contestar a la notícia publicada en un altre mitjà de comunicació en data 29 d'abril, en forma de tribuna pública, ja que no em deixen defensar.

Sé que és cert que l'any passat vaig ser detingut unes hores per assetjament en un restaurant. De fet, vaig tenir comportaments controladors paranoics ja que no acceptava la realitat. Un informe psiquiàtric ho cataloga textualment així:

“Tomàs Pascual és una persona amb intel.ligència bona, orientat en el temps i espai, però la seva separació li va desenvolupar una psicosi reactiva, en forma de gelosia, distorsió de la realitat, que van donar lloc a una conducta conflictiva i no adaptada al seu entorn. Els símptomes han remès, ja que ja és conscient de l'anormal conducta derivada d'aquesta.”.”

La meva única pràctica habitual sempre ha estat protegir al meu fill. En una tribuna pública vaig escriure textualment:

“Fa un temps vaig detectar que certs personatges circulaven amb el meu propi fill sense cadireta. Com que la vida dels fills dels altres no els interessa i les explicacions no servien per a res, vaig ser protagonista d'espectacles a la vía pública, amb presència policial inclosa requerida per mi mateix”.

Sobre la qüestió dels “maltractaments”, continuo manifestant que no he fet mai res dolent.

Ara us explico els fets de la meva anterior detenció. És molt greu que això passi al servei de Policia i que el nostre Estat de dret permeti privar de llibertat i emmanillar una persona que no ha fet absolutament res del motiu de la detenció, que jo catalogo de segrest.

Em notifica un funcionari de policia que he d'anar a escoltar una denúncia que m'han fet. En tal denúncia resulta que he ratllat el vehicle d'un agent de policia i després li he trucat d'un número de telèfon andorrà per riure'm d'ell.

Els hi dic: “¿Sabeu?, tinc la factura d'un restaurant de Barcelona on vaig dinar aquell dia. Estic fart d'aquest fals denunciador, és un fill de p... ; si me'l trobo pel carrer li diré tot el que penso de tanta falsa denúncia, no puc més, vull marxar d'aquí.”

Em van acompanyar a la porta i em van deixar marxar!! Posteriorment van escriure un fals informe al.legant que havia dit que volia “matar” un policia. Es van posar d'acord entre ells. Si realment fos cert no m'haguéssin deixat marxar en aquell moment i no haurien ordenat la meva detenció tres hores després!!

Repeteixo fermament que es van posar d'acord entre ells per fer-me tal injustícia. Han enganyat amb un informe escrit el senyor comissari, el senyor fiscal i el senyor Batlle. Tot perquè tal fals denunciador té uns quants problemes personals amb mi i així es venja.

Ara, que es defensin amb algún escrit assessorat ple de mentides. Amb tal experiencia he après, entre altres coses, que no s'ha d'anar mai sol al servei de Policia.

Sobre l'atemptat a la meva dignitat, ja decidiré què faig, ja que en aquest país no hi ha justícia.

Tomàs Pascual Casabosch

13 comentarios:

Anónimo dijo...

Justícia al país?
Què és això?.

Somies o què?.
Tens que explicar al tio que va publicar la notícia al diaret que tens EL DRET DE RÈPLICA..

No cal que vagi al perruquer ja que el pèl l'hi caurà sòl per publicar notícies falses.

Quant interessa fer mal algú publiquen els noms i adreça però quant es trata d'un amic del prestanoms o d'un banc, rés de rés.

magda dijo...

La poli secreta l'altre dia em van prestar declaració per un tema i van manipular el document i fer-me firmar llegint una altra cosa. Et crec perfectament Tomàs.

Anónimo dijo...

La corrupció al País és l'esport nacional.

Corrupció de funcionaris de la Batllia, de la Policia, dels Comuns, de les empreses privades, etc.

De tothom és conegut que aprofitant buits legals l'ex cap de Govern Liberal, Sr. Pintat aprofitava per fer al competència deslleial a Espanya amb SUCRE ADULTERAT que comprava a baix preu a Europa tot i essent Cap de l'executiu.
Si el Cap donava l'exemple com actuarien els altres?

La Batle Àngels Moreno va fer unes intervencions telefòniques i en va sortir esquitxada.

Família de l'actual Cònsol d'Encamp, Sr. Alís, pare del policia mencionat, actua amb una empresa de treball temporal que ja ha costat les crítiques de l'oposició.

L'Sta, ara ja ha canviat d'aires, també tenia corruptes, Recordeu lo del correus denunciat per el processat Sr. Cabot.

Al Servei d'Ordre tenen varis contenciosos a la Batllia.

No se sap que va passar amb les dues querelles interposades entre l'ex Sta i l'Agència de Protecció de Dades.

Tot plegat un fàstic.

***
I del DIARI per acceptar les informacions i “dades en formats electrònics”” i que coneixen perfectament que el “funcionari” que les “passa” té que guardar secret professional, és jurat, “va i lo casca”.

Anónimo dijo...

El comentari anterior ha estat ESCRIT al diari d'andorra però no esta publicat

Isabel

Anónimo dijo...

Akest noi al final si que farà alguna bestiessa a algú de veritat. L'estàn matxacant massa

Anónimo dijo...

Ani'm Tomàs! la veritat ja es més que evident, ja pots estar més que trankil

Anónimo dijo...

Tomàs, et conec desde fa molt de temps, i despres de tot aixo, nse..
Sé que potser la policia ha fet de les seves, pero tu tampoc no els culpis a ells. Ells si fan aixo, no es perque volen, es perque creuen que sa de fer aixi. La detenció no es fa perque si. No intentis disculparte, i treierte tota la merda de sobre...

Pere dijo...

Doncs si la policia treballa inventant falses amenaçes de mort aquest país esta més malament del que pensava. A mi tú Tomàs Pascual ni fu ni fa pero reconec que has segut molt valent de presentar-te a les eleccions i volen provocar que no ho re-intentis per si de cas.. Ah! i per cert, coneixent la inutilitat i corrupció del servei de policia andorrà em crec perfectament i total la teva versió del fets.

Funcionari Cabrejat dijo...

pots denunciar aki :
http://www.escandols.blogspot.com

Rosa dijo...

Qina sort té el Govern del PS i companyia d'Andorra que no té res més a fer que perdre el temps perseguint a una persona innocent com tu Tomàs.
Pobre país governat per personatges que en lloc de mirar pels seus ciutadans, es gasten el diners d'aquests mateixos ciutadans en fer els gilipuertas, quina pena. pobrets snif snif

Tomás dijo...

Saps Pere?

l'ordre de la meva vida és:

Tirar endavant al meu fill, Cuidar la meva familia i amistats, Treballar molt amb la meva empresa, fer saber en un futur llibre tota la veritat, vengar-me de qui passeja al meu fill sense el meu consentiment i haig d'aguantar l'humiliació i vengar-me del policia corrupte Joan Sala Barrachina.

Això si, ara ja s'ha acabat ser per la meva part clar, transparent i portar sempre la bandera de la veritat.

Hi ha coses que ocurreixen ara mateix i d'altres que succeirán quan jo estigui en l'oblit més profund..

Abraçada, Tomàs

PD: Més em facin, presó, etc MÉS clar ho tinc i tindré.

investigador dijo...

Bones, aqui teniu una prova més de la corrupció de la policia andorrana i la JETA que tenen de "tirar" de placa al estranger per evitar-se multes:

Escrito por Po267 el 21/11/2005
Compañeros,

En el principado de Andorra no existe una policia nacional ni una policia local o comunal, solo existe una policia, llamada Policia d'Andorra i dentro de ella hay varias areas que comprenden la circulación, las fronteras i immigracion, la seguridad ciudadana i la investigación. Que no os hagan creer otra cosa, sabemos que hay agentes de circulacion que se identifican con la placa de la IPA como si fueran policias y no lo son, cuando os muestren una placa de la policia verificar que sea de la unica policia que hay en Andorra, IPA en Andorra esta formada por agentes de circulación, de prisiones i de aduanas, trabajos muy dignos pero que quede bien claro que no son policias. No todos són asi, algunos desaprensivos utilizan el nombre de la policia para ahorrarse multas o visitar comisarias, cuando muestran la placa de la IPA i dicen que son compañeros. Tenemos un gran trabajo para informar a IPA de lo que pasa aquí, esto llevara tiempo pero mientras estar atentos si en un control policial se os identifican como compañeros porque estos señores no han recibido ninguna formación policial ni tienen ninguna competencia de ambito policial, penal o de seguridad ciudadana.

Sus competencias estan bien definidas en la lei de los agentes de circulacion comunales, entre otras son regular la circulación en los cruces, poner sanciones de parquimetros i retirar coches con la grua, a parte de colaborar con la policia en accidentes haciendo la circulacion alternativa, etc. Un saludo des de Andorra, os invito a visitar nuestra web, www. Policia. Ad, gracias por vuestra atención.

Agente de Policia con carnet professional PO267 de la Policia d'Andorra.

policia corrupta dijo...

La defensa posa en dubte unes filmacions fetes per la policia andorrana (23/12/2010)