1 abr 2011

"La veritat de les polítiques anti-socials del PS" Tribuna CENSURADA pels mitjans de comunicació andorrans: Tomàs Pascual Casabosch 1/4/2011

Enguany el PS s’ho ha pogut muntar perquè jo no em pugui presentar a les eleccions, així s’han estalviat escoltar de la meva boca i mirant-los als ulls part del que ara escric perquè tothom ho pugui llegir. Espero que aquest fosc govern socialista, d’intolerància amb els qui no comparteixen els seus ideals, que s’introdueixen dins del poder judicial per aplicar amb total estupidesa i covardia el terror contra els columnistes i “opinadors” dels mitjans de comunicació, sigui derrotat per algun candidat que porti la veritable bandera de la democràcia i el respecte. Tots recordem els temps gloriosos d’Andorra on la dictadura emmascarada no hi tenia cabuda. La seva propera derrota posarà les coses al seu lloc.

En la història del nostre país, cap Cap de Govern excepte el del Partit Socialdemòcrata havia atemptat ni directa ni mitjançant el Ministeri de Justícia i Interior contra la llibertat d’expressió dels seus ciutadans.

Aquest govern que sovint actua al marge de la llei pretén fer-nos creure que són d’esquerres i ni tan sols han fregat el Centre per demostrar que formen part de l’extrema-dreta més rància d’on fins i tot han expulsat a un dels seus valuosos militants pel fet de discrepar amb ells.

Us esmento algunes de les politiques anti-socials del PS:

-Criticaven les despeses de l’antic govern liberal i ells, entre altres coses es gasten una fortuna per fer fatxendejar a l’Hotel Mandarin de Nova York.

-Han obert expedients de pèrdua de nacionalitat a estudiants andorrans que s’han vist obligats a nacionalitzar-se a Espanya per obtenir per necessitat beques d’estudis i cobertura sanitària a l’estranger.

-Han obligat a jubilar-se anticipadament persones discapacitades, empitjorant-los la vida més bàsica.

-Han acomiadat i destruït l’ànima dels nostres Petits Cantors.

-Han destrossat el secret bancari, baixant-se els pantalons seguint les ordres del PSOE espanyol, fet que ha provocat que grans fortunes estrangeres han buidat comptes bancaris.

-Ens van portar al Sr. Blanco del PSOE per refregar-nos públicament que ells apliquen les seves ordres. Aquest senyor quan era ministre a l’Estat veí, va aturar les obres de millora de la carretera de la Seu d’Urgell a Andorra i es va “aplaudir” el farsant discurs sobre la seva nova falsa promesa d’arreglar-la.

-El portaveu de Govern emet una eufòrica roda de premsa dient que la policia ha desmantellat una banda del narcotràfic i per una nefasta investigació i la lentitud de la justícia, la presó de la Comella continua plena d’innocents amb un excel•lent agent de policia inclòs, sense cap mena de prova més que la de moviments de diners il•lícits.

-El seu pla de foment d’ocupació laboral ha fet que l’entrada de personal extracomunitari faci que els andorrans s’hagin quedat sense feina tot l’hivern.

-El seu Decret d’horaris comercials no ha tingut el vist i plau d’empresaris ni treballadors.

-L’acord monetari, peça bàsica, no ha estat pactada amb ningú que no sigui socialista, cosa que demostra la “gran capacitat” de diàleg del seu líder.
I no em vull estendre en temes com els 21 milions d’euros del forn incinerador, la depuradora d’Anyòs o criticar un edifici d’Arinsal com a ferida urbanística, obra signada per un actual “molt il•lustrat” ministre.

Desitjo que els electors no votin el PS i puguin embarcar al seu famós Vaixell Turc amb destí on es mereixen, una oposició plena d’espectacles barats de circ que embruten el nostre Consell General.

L’únic argument que tenen els que s’anomenen “socialistes” per atacar públicament a “Demòcrates per Andorra” és l’eslògan de campanya “Andorra ens uneix” per “La butxaca ens uneix”. I mofar-se a la ràdio del candidat Sr. Antoni Martí, dient que és una mena de “Ronaldinho” del Barça “fitxat pels impulsors de DA”.

La diferència és que l’actual Cap de Govern passarà a l’historia com Jaume I el Breu.

Tothom ha gaudit de la bona tasca política, professional i humana que ha fet el Sr. Antoni Martí Petit com a Cònsol Major d’Escaldes-Engordany i seria tot un honor tenir-lo com a Cap de Govern d’Andorra. Jo tanco els ulls i prego a Déu perquè així sigui, ho demano als anteriors votants de l’UNP, a tot el meu entorn i ho desitjo pel bon futur de tots els ciutadans del Principat d’Andorra.

Bona jornada de reflexió!

Tomàs Pascual Casabosch
"Apàtrida" per Obra i Gràcia del PS

33 comentarios:

Anónimo dijo...

Bonissima Tribunaaaa!!!!!

Anónimo dijo...

Adeu malparit de Jaume Bartumeu PERDEDOR ADEUUUU!!!

Anónimo dijo...

El PS ha tingut el que es mereix, una derrota impressionant!!!!

Tomàs dijo...

Aneu fent maletes jajajajaja

Tomàs dijo...

Sociates del PS Aneu fent maletes jajajajaja

Tomàs dijo...

Per TERCERA vegada, PS maletes!!!

Anónimo dijo...

Felicitats al Toni Martí!!!

assidu_blog dijo...

Felicitar al proper futur Cap de Govern Toni Martí.

Anónimo dijo...

Jo quan l'escrutini estava al 20% ja he notat que la tendència de vot era per Antoni Martí

Rosa dijo...

Que fort quina pallissa la flor Bartumeu se marchita ja ja ja

Anónimo dijo...

TOT el poble andorrà ha fotut fora al dictador PS i votat al Sr. Toni Martí (Democràtes per Andorra) VISCAAA!!!

a cada porc li arriba el seu sant dijo...

Diaris antics:

Jaume Bartumeu afirma que «estem en posició de guanyar les eleccions a la majoria de les parròquies»


juuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anti-bartolo dijo...

Si us truca algun afí al PS i li foteu canya democràtica realitzará un Acte cobard tipic sociata = Penjar el telf jajajaja

bartumeu perdedor saluda al campeon jajajaja

Anónimo dijo...

Estas boiggggggggg

Anónimo dijo...

no foteu cas d'aquest tipus rarus té un cromosoma desviat

Anónimo dijo...

No facis cas dels amagats i perdedors trolls socialistes. Molt bon article :)

Anónimo dijo...

NO us perdeu el perfil de l'amic Pascual. Les pel·licules que més li agraden no tenen deperdici. Hi ha de èpiques (com li agradaria semblar-se a aquests grans personatges... bravos y valientes!). També tenim pel·licules sobre sexe dur, dominació i sadomaso. Nueve semanas y media, orquidea salvaje y Las edades de Lulu (de la inocència al sado més brutal). Tot sobre el rotllo "huy com m'agradaria ser un dominador" o potser un sumís?. No té despercdici la de Futurama! (serie per nens basada en un futur de "conyeta"). Aquest és el perfil (psicològic del nostre amic PAscual) on les fantasies de voler ser i no poder-ho ser, les fantasies sexuals de caire "agressiu" i "submis" i les pel·licules del "silencio de los corderos" encara donen un caire més visible de la personalitat d'aquest amic, en Pascual. Ah! i no oblidem que va ser no se que de l'escudella (gran organitzador o no se que es pensa..) i de l'asociació de criadors de "perroflautes" del món i de l'estranger. Caldri fer una avaluació psicològica amb les "perles" que hi ha en el seu perfil... Hay PAsual, PAscual...

Anónimo dijo...

Jo diria que està més seré del que us penseu

T a P dijo...

Records al pakistani del poble jajajajajajaja

Anónimo dijo...

Entre tots s'ha aconseguit fotre fora el PS, molt bon article!

Anónimo dijo...

La pasma està investigant aquest Blog per ordre de la Batllia.

És un altre tipic atemptat contra els drets humans i la llibertat d'expressió però aneu al loro companys/es :)

Anónimo dijo...

ya veussss

Anónimo dijo...

ya veussss

Anónimo dijo...

felicitats per l'article. Millor publicat a Internet cada dia que a la premsa que tothom se'n oblida.

carta farmaceutica dijo...

*Esta es una carta que escribe una farmacéutica, sobre el chollo que
tienen los inmigrantes con nuestra Sanidad Pública.*

Estimados Compañeros:

Me dirijo a vosotros para explicar lo que está sucediendo en las
farmaciasespañolas.
Creo que es necesario que esto se sepa porque, por lo que he podido
comprobar hay una estela de secretismo en relación al tema de la Sanidad Pública y los inmigrantes.
Pasa lo siguiente: Yo soy farmacéutica y en mi oficina de farmacia detecto desde hacer varios años ya muchísimas recetas que los inmigrantes ¡¡NO PAGAN!!
Si, si como lo estáis leyendo.

Lo explico: cuando uno de nosotros, Español de toda la vida, va al médico, le extienden una receta con la modalidad de beneficiario normal o
beneficiario titular o si está jubilado pensionista titular. Eso
quiere decir que se ha cotizado a la Seguridad Social.
Pero los inmigrantes reciben recetas con las modalidades siguientes:
Extranjero titular sin recursos, solicitud de extranjero sin recursos, fármaco gratuito para extranjeros, menor extranjero con fármaco gratuito y lo peor de
todo: pensionista extranjero fármaco gratuito mayor de 64 años. Esta última modalidad quiere decir que estos inmigrantes se traen a sus ancianos a recibir
atención médica y recetas gratuitas pagadas por nosotros los
españoles.
Por otra parte se llevan gran cantidad de medicamentos comprados en la farmacia o regalados a su país y además se jactan de ello.
Daré más datos: yo resido en Majadahonda, Madrid y de lo que estoy hablando lo veo cada día aquí.
Se supone que el Ayuntamiento de Majadahonda es de derechas y el mismo Ayuntamiento está repartiendo vales a moros y sudamericanos para recibir papillas y leches GRATIS y productos de higiene personal GRATIS.

Estos individuos, una vez que me dan el vale, se compran cremas de 50 euros con el dinero que no se han gastado porque según ellos y jactándose, los españoles somos todos tontos (Gracias Zapatero).
¡¡¡Estoy harta!!!

Además me han amenazado muchas veces en mi farmacia, pero muchas, y yo luego con el miedo de salir del trabajo a las 9:30 cuando esta gente sabe dónde trabajo y mi horario.
Es indignante y veo que no podemos hacer nada.
Bueno pues ya sabéis porque a los españoles nos va tan mal en la
Sanidad, porque todo se lo dan a estos UnterMenschen, ya lo veis. Y eso por no hablar de los pisos de protección oficial, los comedores escolares, las guarderías....
O sea que yo si tengo un hijo a mí que soy española de toda la vida
no me da nadie ni una ayuda y me puedo morir esperando. Para triunfar en España hay que ser moro o sudamericano, gay o bisexual, no saber hacer la O con
un canuto y ser un desecho.
Un saludo, Ari.

Puedo confirmar que todo esto es cierto y que no se habla de ello
porque no interesa; respondo a quien esté interesado:

farmaceuticos_adjuntos@yahoo.es

Anónimo dijo...

Cuando un hombre te quita a tu mujer, no hay mejor venganza que dejar que se la quede........

Anónimo dijo...

tomàs estas molt calladet

joan sala barrachina dijo...

Mira tomàs, el dia de la Cass vas traspassar una barrera que faré que et penedeixis d'haver passat.
Estic bastant fart de les teves ximpleries, però tu ho passes bastant pitjor que jo amb el teu complexe.
Ets un mongol covard símdrome de down i només ets valent enviant missatgets per internet i ho saps.
En el fons em dones pena, el que hauries de fer es tornar al forat de Mordor d'on hagis sortit.
I la teva puta mare si que es deu penedir d'haver cagat a la familia monster de que formes part.
Saps que? Encara no sé el que et passa pel cap, i la veritat és que ha deixat d'interessar-me, he après a tenir paciència.
I tranquil, que només hi ha una cosa segura a la vida, i jo sabré quan ha arribat el moment. Cuida't.

joan sala barrachina dijo...

Ah, i saps que? Jo fa molt temps que he passat pagina, he deixat de veure la teva ex i el teu nen, pero continua així... I el teu nen arribarà a casa parlant de mi un altre cop.
O sigui que pensa-hi, a mi ja me la sua el que facis, subnormal dels collons, t'asseguro que hi ha hagut un abans i un desprès del dia de la Cass.
però no parlem més, és el darrer cop que llegeixo aquesta merda de blog, la propera cosa que et digui (o et faci) serà a la teva cara de sindrome de dawn. Fins aviat.

Tomàs dijo...

joan, el dia de la cass saps perfectament que va ser casual però està clar que tu no vols parar tot això. Si, ets molt valent amb una ordre de no contactar al teu favor. Aixi ets molt valent, em pots dir el que vulguis i jo no puc ni contestar. Anula la ordre si ets tan "home" i vine a dir-me el que vulguis, mentrestant ets un anonim inclòs en persona.
Riure't de les persones que tenen sindrome de down ja delata com ets.
No volia publicar aqui i altres blogs que estan oberts amb copia d'aquest, fotos de la teva novia i mare pero veient els teus insults vers la meva mare segurament ho faré fer. Ara ja no tinc la impulsivitat passional d'abans i trigo en fer les coses.
Si que parlarà de tu el meu nen, quan sigui gran i sapiga tot el mal que li vas fer al seu pare.
I sobre el que "tu saps el moment" sàpigues que jo també el sé, i amb la teva amenaça m'has doant un altre motiu. Jo tinc la pasta i la gent adeqüada, hi hna molts dies. Havia decidit no fer ni això però ara ja m'obligues. A part de que hi ha més gent que jo que et tenen ganes.
Ojala et moris, pagaràs TOT , t'odio joan sala barrachina!!!

Anónimo dijo...

comentaris del mateix tio que s'escriu i es mira al mirall

Periòdic d'Andorra dijo...

¿Calúmnia o excés de zel? Aquesta és la pregunta que es planteja al Tribunal de Corts, que ahir jutjava Tomàs Pascual, excandidat a cap de Govern per Unió Nacional de Progrés (UNP) a les eleccions del 2009, per un article publicat en un rotatiu nacional i del qual presumptament se'n deriven diversos delictes de calúmnia i injúria.

Diari d'Andorra dijo...

Diari d'Andorra (17/6/2011)
Jutgen Tomàs Pascual per calumniar la policia
Qui va ser candidat a Cap de Govern l'any 2009 va refermar les paraules del text durant la vista. "Són uns corrupte. És la veritat", va assegurar davant els magistrats.