18 jun 2011

"Incomplir juraments" Escrit Blog: Tomàs Pascual Casabosch 18/6/2011

L’altre dia vaig ser jutjat per tercera vegada per la meva Tribuna anomenada “Detenció corrupta”, publicada en un mitjà de comunicació on tot el seu contingut i en tots els aspectes són més que certs.
Em va sorprendre la humanitat dels magistrats en el sentit que em van deixar manifestar el que vaig explicar sense tenir en compte, i els hi agraeixo, la passió que em domina en contra de les injustícies i la maldat.
La seva paciència va arribar al punt d’haver hagut d’escoltar per les parts, arguments que res tenien a veure amb l’article que ens tenia a tots a la vista oral. Confio en què tindré sentència exclusivament per l’article.

L'incompetent director de la policia, el Sr. Jordi Lluís Francès que estava allà en nòmina, va parlar d’indignació i jo no vaig comentar que la majoria de persones del país opinen que quina vergonya de direcció de la policia, que en comptes d’investigar els fets, només fan que protegir a un membre del cos simplement per temes d’imatge. Però clar, a ell el seu entorn, per fer-li la “pilota” pel càrrec que ocupa li diuen el contrari del que pensen. I no va dir que vaig demostrar a la Batllia que la policia va manipular uns fotogrames i... no els hi fan res!!

L’agent corrupte de policia fals querellant, en Joan Sala Barrachina, que va ser “convidat” a dimitir de la seva unitat perquè aprofitant el càrrec "es lligava a víctimes per obtindre favors sexuals" a canvi de "favors policials” i això no ho diran ja que ho han disfressat com a “dimissió”, després de realitzar el seu jurament i amb el cap mirant a terra no va dir ni una sola veritat al Tribunal. Va declarar que m’ha posat més de 20 denúncies, que li he ratllat el vehicle amb el meu fill agafat de la mà i que es troba de baixa mental.

M’indigna que les meves constàncies i denúncies contra ell no van servir per res, que les seves denúncies totes són mentides, que s’hagi agafat una baixa mental per anar de falsa víctima i reclamar-me diners i el que és pitjor, esmentar el meu fill de 5 anys. Jo MAI he ratllat el seu cotxe amb el meu fill a la mà. Desitjo que sobretot aquesta última mentida no se l’hagi cregut ningú.

El lletrat contrari, que d’ell ja parlarem més endavant, entre diverses bajanades va dir que una institució va decidir no querellar-me per una Tribuna anomenada “El país dels rumors”, sabeu per què no ho van fer? Perquè quan van investigar es van adonar que tot el seu contingut eren més que simples rumors, tot cert.

Demano obertament al Cap de Govern d’Andorra que cessi de forma urgent a l’actual incompetent direcció de la policia i que es nomeni un veritable Departament d’Assumptes interns que analitzi i castigui la corrupció interna.

Tomàs Pascual Casabosch

16 comentarios:

Josep dijo...

Ola Tomas, en un missatge et vaig escriure que confiessis en la justicia. Em vas fer cas però.., ja tothom ha vist el que han fet, tancar-te a casa i protegir al boig obssessionat akell del joan sala.
Només queda dir-te que ànim's i s'admira lo fort i valent ke ets.

funcionari_decebut dijo...

El problema ke tens tomás es ke t'ha tocat la pitjor Batlle, la Canòlic Mingorance Cairat. Es una incompetent que sap menos ke qualsevol picapleitos sortit de la universitat, qualsevol curset de CEAC és millor que el que a ella li van amanir. Per això fa cas dels fiscals al 100%, degut a la seva nul.la profesionalitat.
Perke es Batlle?, el seu pare ja sabem tots director de la UNED ke li van tapar els seus multiples assumptes de faldilles amb nenes menors etc (d'això ja us en parlaré aviat amb detalls i noms)
I a més, d'algú que per complexes es treu la lletra H del seu nom, en quan "Canòlich" de per vida porta tal lletra, que us espereu???

Anónimo dijo...

del seu "sudaquilla" i el chollo que va dient té ell té ja us en parlaré.

Que espereu?

Anónimo dijo...

pues al joan sala barrachina no sel veu gens "afectat", cada tarda-vespre (avui mateix l'he vist) va a buscar la novia devant l'illa carlemany i ben content que hi va.

Joan Sala Barrachina dijo...

Aviso a mis seguidores!! Para expandir mi maldad y ya que ahora dispongo de la proteccion de un Fiscal obsesionado y mentiroso como yo y una juez injusta, nada profesional, inhumana y sin criterio propio, pronto tendré mi perfil de Facebook con ampliable informacion y fotografias.

Saludos,

Joan Sala Barrachina
Agente de policia corrupto
Beneficiario de una falsa baja psiquica

Anónimo dijo...

Fiscalia anti-corrupció i independent ya!!!

Anónimo dijo...

Tomàs vols un consell? Ja que estàs a Bcn aprofita quedat allà i seràs lliure i feliç, no tornis mai més a Andorra, fes-me cas amic..

Anónimo dijo...

el Nabil està al Marroc, imagina't el plan, pobre crio!

Anónimo dijo...

tot caurà pel seu propi pes. ani'm

Rosa dijo...

Tomàs, la teva ex es.. UNA MALA PUTA, LA REENCARNACIÓ DE SATANÀS

Anónimo dijo...

Tomas jo et nomenaria a tu i al teu amic jordi pels carrecs d' inspectors anticorrupció jajajajaja i als altres amics teus que tu ja saps d' agents, aixis segur que aquest pais aniria molt millor jajajajja

Anónimo dijo...

menys mal que ja et queda menys per entrar al hotel reixes, aixis podras ferte moltes abraçades amb el teu amic i complice TITA PETITA, abans fare una oració: o deu tot misericordiós, fes justicia i trenca tots els plans corruptes i les malifetes de uns quants indesitjables, i portals a la preso que es lo que es mereixen, no son mereixedors de esser pares ni de gaudir de la llibertat, AMEN

Anónimo dijo...

ahh em deixaba lo ultim, esperem molts enemics teus que tu ja saps qui som que el recurs et vagi com el cul jajajajajajja

Tomàs dijo...

No hi ha cap motiu per entrar al "hotel reixes", però com ja vaig estar 13 dies sent innocent i encara no m'han derrotat potser estan confeccionant algo per a posar-mhi més temps.

No se de quin "complice" em parles, jo treballo dignament.

Segurament ser pare no saps lo q es.

ahh , "Enemics" COBARDS com tu que només s'atreveixen a escriure tonteries al Blog des de l'anonimat no tenen cap mena de credibilitat.

Anónimo dijo...

ja saps quins complices tens, tots aquests narco amics, netejadors de diners, i policia corrupte inclos que et regalaba informacio jajajaja pero tranquil que ja et queda poc perque surti la sentencia definitiva perque puguis passar uns dies al teu balneari favorit, que el teu amic el del entrepa de tonyina ja sap qui ets i t' espera amb moltes ganes jajajaja, per cert, si tens vergonya a que et vegi la gent repartint publicitat del teu negoci en comptes de anar per la matinada amagat com les rates, contracta a gent que entregui la publicitat a les busties jajajaja, ets tan ridicul que sembles un personatge de les pelis del torrente jajajaa, pero tranquil que a cada porc li arriba el seu san marti, i el teu esta proxim, per cert abans m' oblidi la teva ex desde que no esta amb tu esta increiblement maca

Anónimo dijo...

cap complice, cap amic narco, cap rentat de diners de res, cap poli corrupte q passava cap info, no hi ha pendent CAP sentencia definitiva perqué la definitiva va ser la que era, el del entrepà ens la sua a tots, no es reparteix cap publicitat de res, l'unic que samaga com les rates ets tu q només t'atreveixes a escriure amagat, a tu si que t'arribarà el teu porc de sant marti ni ho dubtis, he tingut varies ex i totes són maques.