16 dic 2010

"Carta enviada al Ministeri d'Interior del Govern del PS del Principat d'Andorra" i Més Andorra 16-12-2010 Opinió: Tomàs Pascual Casabosch (1a Carta SENSE RESPOSTA)

Us hauria de fer vergonya intentar treure'm la nacionalitat andorrana pel simple fet d'haver recuperat l'espanyola dins del termini de cinc anys i que després de fer una reflexió la vaig renunciar. Però vosaltres de vergonya no n'heu tingut mai, ni tan sols quan vàreu plantar des de l'oposició al nostre Co-Príncep Episcopal, com així també les vostres sessions de teatre al Consell General durant dècades.

Sabeu perfectament que hi ha dotzenes de persones control·lades amb la doble nacionalitat, la policia i la fiscalia ho amaga per ordres vostres i només voleu executar la màxima de la llei en contra meva per venjances polítiques ocultes. Vàreu fer el mateix al donar suport per carta a la Batllia contra la meva Tribuna pública "Detenció Corrupta", on quedeu com el primer govern de l'historia d'Andorra que atempta contra la llibertat d'expressió entre d'altres miserables vergonyes.

Us adjunto a l'e-mail la meva renúncia a la nacionalitat Espanyola, per iniciativa pròpia en el jutjat de Barcelona, com no hem podreu fer apàtrida la Batllia em donarà la raó.

El socialisme andorrà es una dictadura encoberta. SORT que ja us queda poc per governar i espero que ja mai més guanyareu les eleccions. Per mi es un honor haver tingut per una primera vegada i sense recursos 88 nobles vots, i no com vosaltres que heu bloquejat i enganyat a un país sencer.

Ara ja podeu acusar-me d'alguna bestiesa per aquest Email i ordenar la meva detenció, és el vostre únic llenguatge contra els qui diuen el que pensen i a més ho fan per escrit. Així podreu navegar tranquil·lament amb el vaixell turc a costelles de l'Estat.

Atentament,

Tomàs Pascual Casabosch

52 comentarios:

Anónimo dijo...

Tommy ets un crack! amb tu no poden nano!

carmen dijo...

Ja saps on treballo i NO et podràn treure la nacionalitat, tu trankil Tomasito i Bon Nadal i Bon Any Nou per tu, el teu fill i la teva familia, sigues molttttt feliç i cuida't

Tomàs. dijo...

El Centre penitenciari de la Comella està ple de persones innocents!! Fruit de la "in-justicia andorrana i de la dictadura socialista"

pere el pescador dijo...

Sant Tomàs Pascual. En el santoral apareix com a perdonador dels seus enemics com Juan Eusebio.
Molt popular a Colombia

Anónimo dijo...

tomàs akests de APC són una merda de gent, fes una roda de premsa que ara tothom està sensible

maria dijo...

En dos dies de retràs per problemes de conexió d'internet per culpsa de la STA Felicitats a tu i el teu pare pel vostre SANT!!

zp 2x1 dijo...

Querido Tomàs. Muchas muchas felicidades por tu articulo de prensa de hoy

enric dijo...

He vist el teu Post al teu Facebook i al Més Andorra i et felicito. Els sociates estan negres de la matxacada gratuïta que els hi estàs fotent jeje

laura dijo...

La frase de la covardia és ben certa, tenen por d'anar de front. Sempre ataquen per l'esquena i des de l'amagatall.

Anónimo dijo...

"dinosaures covards" ja ho has escrit bé al altre Post

Anónimo dijo...

La teva ex i el morito d'argelia de la foto a la banca mora ja poden pirar del pais. Gràcies a una de les seves falses denuncies li van punxar el telèfon al teu amic policia i han aruinat la vida de varies families.

Anónimo dijo...

Hola Tomàs, com es possible que el Diari d'Andorra publiqui dades personals i tanta MENTIDA???

Anónimo dijo...

Bon any Tomàs, anim noi!!

algú dijo...

I com el tomas hi han milers de andorrans pura sang que tambe tenen la doble nacionalitat. estem malament a aquet pais...

no al premsa rosa, groga ni violeta dijo...

Personalment no conec al Sr. Pascual, però em dona la sensació que gaire bé del cap no està. Com tampoc està gaire bé del cap tots aquells "periodistes" i mitjans de comunicació que han donat volada a totes les seves actuacions teatrals d'ençà les eleccions.

josep dijo...

Segurament és l'unic que té doble nacinalitat a Andorra.....

Altre dijo...

Ui, això es totalment estrany... deu ser l'únic a tot el Pais !!! No hi ha altres notícies més importants ???

andorra dijo...

11 DE JUNY DEL 2011???? CARAI SI QUE PASSA RAPID EL TEMPS.DONCS JA DEU SER EL 2012

andy14 dijo...

Es una vergonya no poder tenir 2 nacionalitats, sembla el 3r mon...Doble nacionalitat ja!!!

escaldenc dijo...

Quin Govern! No li poden rebutjar!!!! Simplement li han de dir que s'esperi 20 anys i que després passi un examen, però rebutjar-li no, es anticonstitucional! No oblidem també que aquesta persona ha estat una "persona pública" (i ho segueix estant, perque sembla que li agrada sortir a la premsa, o pel que ha fet, o pel que éll mateix diu que fará en les seves columnes als diferents diaris), per això deu sortir publicada la noticia, però d'interés ben poc.

laurent dijo...

i el nomen, quantes en té??

immigrant dijo...

ANDORRA,... David, passa per Funció Publica et mereixes una plaça de Funcionari. Tu si que sens el teu País. El teu País et necessita. A Andorra fem unes lleis, i els altres països les seves. Els EX-Españols per llei sempre seran espanyols, per molt que li facin cartes al Molt Il·lustre Govern Andorrà de renuncia. Es lo que marca la seva llei. El mateix Cas que els Americans ( Usa ) esta prohibit renuncia a la nacionalitat, no es pot, però a Andorra hi ha mes d'un Ex-USA amb passaport Andorrà. A Andorra, segurament ho ha un 10 0 20 % com a mínim amb doble nacionalitat Andorrana, tothom sap el que hi ha. Però aquí quatre "Polítics de pa sucat amb Oli" estan molestos perquè aquest aspirant a "COMIC" s'ha atrevit a menysprear la Política Andorrana, que certament últimament fa pena, Menys demagògia, Sembla un tema , menor però potser alguna vegada es tindrà que posar a la taula, i ser una mica intel·ligents, pots sentir mes aquest país, i tenir el Passaport Espanyol, Viure a Andorra des de fa 30 anys, y haver fet mes per aquest País, que molts andorrans de "Pura Sangre", que son MILIONARIS, y no han invertit ni un Euro en el País. Invertir en un País, quan tens molts diners, no vol dir fer nomes promocions de Vi-vendes, per multiplicar els teus "milions". Tots aquest "Pura Sangres", que tenen els fils estudiant des de petits fora d'Andorra, que desprès arriben al País, fan un partit polític, i s'omplen la boca de "Andorranitat", fan pena. MENYS DEMAGOGIA

tots moros o tos cristiana dijo...

Es que no veig pas perquè li haurien de tornar, no oblidem que segons la llei ha comés un delicte i la pena és precisament aquesta. I que prenguin nota tots aquells que també tenen dos passaports. Serà injust o no tant injust, la qüestió és que la doble nacionalitat ara per ara es il·legal. I en tot cas el primer pas hauria de ser millorar les condicions dels andorrans a l'estranger i no pas la de regular la dels altres aquí al país en aquests moments. Trobo que aquest cas hauria de crear un precedent i començar a controlar una miqueta més aquest tema, sinó resulta insultant per totes aquelles persones que van renunciar a una nacionalitat per poder ser andorrans i ciutadans acordes amb la llei.

salvador dijo...

Va renovar el DNI espanyol el 2004 i renunciar a la nacionalitat el 2006, on és el problema? Els residents espanyols a Andorra quan renuncien a la nacionalitat ningú els fa tornar el DNI, pots tenir un passaport andorrà i un DNI espanyol que encara que no hagi caducat no és vàlid perquè has renunciat a la nacionalitat. El que sí et fan tornar és el passaport espanyol. Si la cosa és tal com expliqueu és evident que el que s'ha fet a Tomàs Pascual no és més que una represàlia o venjança.

re-vividor dijo...

Aadvertiment "·El 29 de desembre del 2004 l’executiu, llavors encapçalat per Albert Pintat, havia concedit la naturalització a Pascual perquè aquest havia aportat un certificat al registre civil de Barcelona on constava la renúncia a la nacionalitat espanyola en data 29 de març del 2006." Aquí també hi ha un error, com va poder portar al seu expedient per demanar el Passaport Andorrà, el 2004, un paper de renuncia, del 2006, quan com a Màxim desprès de rebre el passaport tens un any per presentar el paper de renuncia, Crec

europeu dijo...

Els Sicialhipocrites volen vendre Andorra a la UE, fer tot el que digui en Sarko, pero no obre el debat de la doble nacionalitat??? Per qun una llei de doble nacionalitat? quin problema hiha? ja que ens fotran la cartera almenys que poguem beneficiarnos una mica d'Europa no? Es tot absurd.... Potser i tal com pinten les coses , si s'ha d'escollir ser andorrà en una Andorra moribunda o Europeu, potser quedaran 4 andorrans que no tindran cap poder ja que seran absorbits per la UE...

joan dijo...

Senyors del Diari d'Andorra, haurieu de contrastar bé les noticies sobre la vida privada que tan us interessa destruir del senyor Tomàs Pascual. Entre molts errors vostres us comunico que la nacionalitat se li va concedir durant el govern de Marc Forné i no de Albert Pintat. A veure quina cara posareu quan el Tomàs Pascual presenti una altra vegada candidatura nacional amb el seu passaport andorrà de ple dret i en vigor. Al BOPA no surt que li hagin tret la nacionalitat, i el Batlle no li treurà pas. Només publiqueu noticies falses, manipulades i a sobre el teniu censurat per qué no es pugui defensar. Sou molt mala gent i espero que algú dia algú us posi a lloc.

silvia dijo...

ualaaaaa estos del Diari d'Andorra veo que tienen pocas noticias y encima falsas!! Todo saldrá. Animo Tommy!!!

kaiser soze dijo...

Resolució del Govern d'Andorra. Reproducció íntegra d'un dels punts i de la resolució final : "Atès, que en base als fet i als fonaments de drets esmentats, persresolució de data 30 d'agost del 2010, el ministre de l'interior va resoldre la pèrdua de la nacionalitat andorrana del Sr. Pascual i la requisiciño del passaport andorrà número 32582". "ACORDA DESESTIMAR el rescurs de reposició número 827.200 interposat pel Sr. Tomàs Pascual Casabosch contra la resolució del ministre de l'interior de data 30 d'agost del 2010, la qual es confirma en tots els seus termes" Segons el document que està penjat a internet en un blog (diria que pel propi interessat i jo l'he trobat llà) li donen la provissional al 2004 (desembre) després al 2006 aporta la renúncia. Però clar a l'1 d'abril del 2010 el troben amb un DNI en vigor des de març del 2004 fins març del 2014. I el propi interessat ha penjat un document en què al setembre del 2010 va renunciar a l'espanyola a l'ambaixada a Andorra. Per tant, Pascual ha fet el que el 70% dels que tenen passaport. Va renunciar al 2006 i immediatament va recuperar l'espanyola un cop li van donar l'andorrana. I al 2010 tenia les dues, quan l'enxampen, igual que el 70% dels andorrans i això ho sabem tots. És legal que li treguin el passaport: evidentment. És just: doncs en absolut perquè si la policia es dediqués a regirar carteres i bolsos de nacionals de cop i volta el cos electoral quedaria reduït a la meitat en sis mesos. Aquesta és la realitat i sembla que tothom xiuli quan tots sabem el que passa i que no e svol fer front al problema de les dobles nacionalitats perquè igual acabava sense passaport algú que ha estat al capdavant del Govern, uns quants ministres (tant liberals com del PS), algun cònsol i possiblement una part gens menyspreable del consell General.

carles fontat dijo...

Albert, com pot ser que ara mateix el Tomàs Pascual estigui declarant encara a la Batllia i al mateix temps escrivint aqui? ANDA YA!!

Pepe dijo...

Seguro q el registro a este señor fue totalmente "rutinario y fortuito". A este paso saldra a cuenta poner un negocio de guarda documentos en la entrada de la mola. Paras, abres tu cajoncito y dejas tus papeles españoles y cuando vuelves, los recoges. Si los necesitas, claro. Y asunto solucionado. Y si tantas personas estan asi, no entiendo pq este es el unico señor al q publicamente le recriminan su actitud. La verdad es q fuera de España y Francia el pasaporte andorrano es mas una curiosidad q otra cosa. En yankilandia algunos funcionarios se piensan q es un pais de ciencia ficcion y han de mirarlo en google...Son cosas q pasan...

joan dijo...

Com molts Andorrans no tinc la doble nacionalitat (de moment) . Em feu pena de veritat. Jo en conec d’Andorrans amb doble nacionalitat i amb triple i qui no so creu es ben be un incrèdul. Cosa que en molts països es una practica totalment legal ve a ser delicte en un país suposadament obert a la resta del mon.

una solució per a la crisi dijo...

Als senyors fiscals: feu-vos amb les llistes del cens electoral de les poblacions veïnes (Butlletins Oficials, que són públics), allà n'hi trobareu un grapat d'aquests oportunistes, de manera que així complementareu les mesures anticrisi adoptades pel Govern, ajudant a les finances públiques confiscant tots els bens que irregularment ostenten els tramposos (val a dir que en alguns cassos la doble nacionalitat és legalment admesa), un cop aquests siguin desproveïts de la condició de nacionals, a l'igual que el Sr. Pacual, i expulsats del país (donat que administrativament no tindran la condició de residents), els seus bens passaran a favor de l'estat, és a dir dels andorrans que s'estimen de debó el país i estan disposats a patir els invonvenients que representa tenir una única nacionalitat. Fora els oportunistes!!!!

capità del vaixell turc dijo...

Potser aquest govern hauria de controlar els documents d'alguns dels seus membres abans de donar lliçons de moral als altres.

giozia dijo...

De doble nacionalitat n'està plé, el que passa que aquest paio es va dedicar a tocar els nassos dient durant la campanya electoral que hi havia candidats amb doble nacionalitat o sense l'andorrana, lease Nomen. Ara resulta que és ell qui tenia andorrana i espanyola. Bé li queda una solució: que demani la marroquina, segur que li donen per bones referències.

funcionari dijo...

CONFIRMAT! El sr. Tomàs Pascual ja té la sentència de la Batllia que NO li treuen la nacionalitat andorrana, Li comuniquen abans de divendres.

jan dijo...

El Tomàs Pascual es un crack! Pasarà a la historia com el tio de les ulleres q va esta donan pel cul fins q es va abbolir el feudalisme dictatorial a Andorra!!

jo mateix dijo...

És increïble que al Principat, quan més delinqüent (segons les sentències judicials) és una persona, més se'n parla. Estic farta que se li doni tanta importància a una persona, que en tant que andorrà només em provoca vergonya (se li va permetre presentar-se a les generals, increible). Sr. PASCUAL, faci un favor al Principat i desaparegui. CANSINO!!!!

Anónimo dijo...

Si se li va permetre presentar-se a les eleccions es que no es cap delinquent el sr. Pascual.

can_sisquet dijo...

tomas estigues trankil que no et podràn treure la nacionalitat andorrana per molt que ho intentin

anonim dijo...

Tonteries com aquestes i aquest tipus de personatges son mereixedors de que se'ls doni cap importància? Molt temps lliure tenen alguns

Anónimo dijo...

A veure... aquest individu aporta una renúncia amb data de setembre quan el ministre d'interior d'andorra ja havia resolt en agost la pèrdua de la nacionalitat?

Aquest tipo és un jetas... i d'apàtrida t'has fet tu mateix, al assabentar-te que et treurien la nacionalitat andorrana al veier-te controlat pels teus estimats amics de la poli

Anónimo dijo...

Trobo molt correcte que se li retiri la nacionalitat al casaboch, de fet caldria examinar qui li va donar la nacionlitat al casadelbosc per si veure si va incòrrer en algun delicte. Espero que el pascual recuperi retorni al seu pais d'origen que és Espanya.

josep dijo...

d'entrada dire que a mi el Pascual, el considero un impresentable, subvencionat per els cachafeiros, eureka!!! tenir un carnet d'identtat vigent a casa, no veig que té que veure amb retirar un`passaport, en efecte el carnet dura deu anys, entre temps pots haver renunciat . Crec que es més facil que tot aixó, a espanya suposo que tenen un cens electoral ? a Andorra també. Pues si hi ha voluntat de parar la doble nacionalitat es cosa de hores, tant sols posar els 20.000 andorrans a la base de dades dels cens espanyol i en deu segons tenim la llista negra. el problema es que estic segur que representen més del 20% del cens i AQUESTS son intocables perqué venen a votar a la batllia amb la papeleta a la boca, abans que els programes i la campanya electoral hagi començat. enfi que tots els politics son uns hipocrits

jordi deu pujol dijo...

Mira Josep, no se si ho podràs entendre però t'intentarè d'explicar el que ten a veure el fet de tenir un carnet d'identitat espanyol a casa i presentar-se alhora de cap de Govern per Andorra: PUR OPORTUNISME!!! Si tant s'estima el país, i espera dels seus conciutadans que li facin el màxim honor que es pot fer a un ciutadà, que és fer-lo cap de Govern, doncs si és un mínim de cohrent, el que ha de fer l'endemà de tenir la nacionalitat andorrana, és ESBELLEGAR-LO!!!

Anónimo dijo...

El programa electoral del la UNP , partit del Tomàs Pascual acceptaven la doble nacionalitat

Anónimo dijo...

vas errat, proposaven modificar la constitució per poder-la acceptar, però de mentres no es modifiqui, el que toca és respectar-la complint el que dicatamina la llei de la nacionalitat, i foter-li foc al carnet d'identitat espanyol.

Anónimo dijo...

Extracte programa electoral de la UNP 7) Nacionalitat, electorat i immigració 7.1) Els anys de residència necessaris per a la nacionalització andorrana no han de significar un mercadeig electoral: nosaltres proposem divuit anys amb un pacte d’Estat constitucional. Per obtenir la nacionalitat no s’hauria de renunciar a altres nacionalitats.

Anónimo dijo...

on has trobat això del programa electoral del Pascual?

tony dijo...

lo que teniu que fer tots es CALLAR esteu visquen en una REPUBLICA BANANERA I us penseu que sou els reis del mambo jajajajaja

Altre dijo...

Està clar, que si haguessin més Tomas Pascual Casabosch. a And., "altre gall, no feudalista, cantaria" i les coses serien molt diferents i agradables per tothom.

rosa fraklin dijo...

El Tomàs Pascual amb doble nacionalitat, Quin delicte Déu meu!!!! És l'únic veritat?? Ah ya, era candidat a Presi i el dni espanyol era l'insult constitucional més gran que s'ha comés mai al univers!!! Pena de mort potser??