23 dic 2010

"En defensa d'Eusebi Nomen" Més Andorra 23-12-2010 Carta del lector: Tomàs Pascual Casabosch -Nota d’aclariment sobre el comentari del Periòdic d’Andorra de data 22/12/2010

En defensa d'Eusebi Nomen

Nota d’aclariment sobre el comentari del Periòdic d’Andorra de data 22/12/2010 amb el títol:

“Nomen s'encara amb López i l'empenta en tres ocasions”

I concretament a les línies on diu específicament:

..“El fet hauria estat similar al que el mateix Nomen va protagonitzar en campanya minuts abans del debat a la Cadena Ser, quan es va encarar amb el candidat d'UNP, Tomàs Pascual. En aquell cas, es va parlar d'una empenta contra la vidriera dels estudis per part de Nomen”.

Vull aclarir que en l’incident sense importància que es va produir als estudis de la Cadena Ser durant un debat electoral al 2009, NO és cert que el senyor Eusebi Nomen em va fer cap mena d’empenta violenta contra la vidriera dels estudis.

El que realment va succeir, és que els dos ens vàrem encarar verbalment per unes discrepàncies personals motivades per un moment de “mala educació” per part meva al no donar-li la mà i jo vaig retrocedir per parlar-ne.

Felicito al M.I Conseller General Sr. Eusebi Nomen per la seva Excel.lent feina al Consell General, i m’avergonyeixo alienament com a andorrà d’observar com és víctima d’una campanya de desprestigi per part d’altres Grups parlamentaris, ja que com no disposen d’arguments coherents a l'Hemicicle han d’intentar escombrar-lo de la vida política des de la covardia que caracteritza a certs dinosaures polítics.

Atentament,

Tomàs Pascual Casabosch
Excandidat al Consell General 2009-2013
President de Unió Nacional de Progrés

Escaldes-Engordany, el dia 22 desembre 2010

21 comentarios:

Andosí dijo...

l'Eusebi Nomen et va insultar i difamar sent tú tot un legal Cap de llista a la ràdio abans de les últimes eleccions. I després quan li vas respondre un altre dia al mateix programa, et van censurar.
Tomàs nano perquè el defenses????

ciutadà dijo...

ApC ha portat a la política d'aquest país lo que mai havíem vist: un conseller que plega per relacions impròpies amb una menor, un president de grup que amenaça i empenta candidats i ministres... estan podrint el Consell!!!

Anónimo dijo...

Tomás has quedat com un bon politic, SI SEÑOR!!!!

terra ferma dijo...

Tu Tomas continua a la teva, sense pujar al vaixell turc. Et tenen por perque el Bartumeu va començar jiñat i tu en un pas per endavant. Continua lluitant aixi de calmat, prudent i rectificant i algun dia guanyarás les eleccions.

Periòdic d'Andorra dijo...

pascual dóna ara suport a nomen / L'excandidat d'UNP a les generals, Tomàs Pascual, va qualificar la picabaralla viscuda amb Nomen a la Cadena Ser com a «un incident sense importància» i va felicitar el líder d'ApC «per la seva excel·lent feina al Consell», qualificant-lo com a «víctima d'una campanya de desprestigi».

liberal_fins_la_medula dijo...

amb la Tribuna d'avui del Tomás els del PS han perdut unes quantes dotzenetes de vots, a mi ja m´està bé jiji felicitats noi

opinador dijo...

Tomás estem devant d'un possible pacte APC-UNP pels propers comicis?

Anónimo dijo...

Home un govern de UNP seria d'extrema-dreta, més d'un hauria de sortir correns del pais pero tal i com esta tot potser seria el que convé. De sociates i Nomens ni parlar-ne pero jo ja no voto a Liberals dividits ni cobrant

picarolad dijo...

Ja és la segona vegada que el Nomen té problemes d'aquest tipus. Com ja s'ha dit, si els d'APC no li paren els peus són tan culpables com ell.

sense nom dijo...

Torna a casa teva Eusebi Nomen Calvet, estem farts de la teva agresivitat!

Enzo dijo...

És la segona vegada que el Sr. Nomen (el tractarem de Sr. per mostrar-li l'educació que ell no aplica) té aquest típus incident. La persona que no és mestra de si mateixa dificilment pot ser-ho dels altres. No és pot votar sense coneixement. El vot és un dret però també un acte de responsabilitat. Aquest senyor representa una part dels andorrans?

Anónimo dijo...

És curiós com el temps posa a tothom al seu lloc, i el Sr. Nomen no és una excepció, no es mereix ésser membre del nostre Consell General. Que marxi a la seva Catalunya a fer politíca. Per cert, els diners que va cobrar van sortir del fons de la mútua dels funcionaris?. Dic això per què crec recordar que era defecitaria, segons va dir un altre astre de la economia, pot ser ho era per què l'anterior Govern pagaba amb els diners d'aquests fons serveis com el del Sr. Nomen.

toni dijo...

uest Sr. està perdent l'oremus, a més no és la primera vegada ni serà l'ultima si la gent es torna a deixar engatusar per aquest bodrio anomenat APC. Recordo com prometien ser el vincle entre els altres partits, la bisagra, com posarien seny i serien equidistants i objectius i un referent entre les altres forces polítiques per portar la serenor al país.. No m'estranya que tanta gent els votés amb aquest marqueting tan bo. En fi, molt trist tot plegat. Al final sempre surt el llautó i en aquestes propostes polítiques que surten de cop en una nit com els bolets i que son un megamix d'interessos o un invent de senyors o senyores que no tenen res més a fer que mirar de ficar els seus fillets estimats al Consell sembla que és cert allò de més val allò conocido,,

primer a tu ara al lopez dijo...

Ara resultarà que el sr. Nomen és un santet que no ha trencat mai cap plat. No coneix aquella dita de "quien simbra vientos, recoge tempestades"?, doncs aquí té la seva tempestat sr. Nomen a més, vistes les seves maneres al consell i fora d'ell, no crec que ningú es cregui les seves explicacions.

Anónimo dijo...

La teva explicació en defensa del eusebi nomen ha creat desviacions i variacions

Anónimo dijo...

Jo el vaig votar al Nomen, i demano perdó als meus conciutadans d'haver-ho fet.

maria dijo...

El superassessor dels 500.000€ intentant escalfar a qui li porta la contrària, ja és la segona vegada que ho fa. És una persona violenta.

Anónimo dijo...

Tomàs Pascual !, Quin número de la llista nacional de APC t'han promés per defensar al Eusebi Nomen? Que al final t'has deixat comprar com els altres?

espia dijo...

Tommy ara et passo al mail fotos de la dimoni que ya sas, són d'un viatget al LONDON EYE (LONDRES)

Anónimo dijo...

bona publicació

jc dijo...

feliz navidad y feliz y prospero año nuevo Dios te bendiga a ti a tu familia y a todos tus seres amados y queridos un abrazo fuerte y con cariño desde colombia