3 feb 2011

"El senyor que he vist relliscar" Més Andorra 3/2/2011 Carta del lector: Tomàs Pascual Casabosch

Caminava pel carrer de la Unió d’Escaldes-Engordany i a la part d’Andorra la Vella veig un senyor gran que rellisca i es cau.

Unes persones s’acosten a ell, li pregunten si s’ha fet mal, començen a treure aparells de telèfons movils, jo començo a marxar ja que penso que està ben atès però observo nervis per part dels presents i decideixo acostar-me, observo que degut als nervis ningú sap on trucar i avisar en els segons precisos. Jo agafo el meu aparell de telèfon i truco al Servei de Policia, els hi preciso els fets i el lloc, i amb una gran rapidesa em traspasen la trucada al SUM. Els sanitaris pregunten el meu nom, numero de telèfon i em demanen que no em mogui que el metge vol parlar amb mi, li explico que observo un os d’un genoll desplaçat o trencat pero sense sang. El metge em diu que arriben en dos minuts que ja han sortit. Li poso una cartera sota el cap per aillar-lo de la humetat i bruticia del carrer i li dic que no es mogui gens. La primera sirena es la del cotxe de policía que amb tacte vigilen la situació. Li demano al senyor accidentat si vol que telefoni algú perquè ell porta un aparell a la mà però sembla que s’ha quedat en blanc i no recorda el número de telèfon de la seva filla Anna. Li pregunto on ella treballa, m’ho diu i truco a informació telefónica, la localitzo i li dic que no es preocupi però que vagi al hospital que portaràn al seu pare amb una caiguda sense importancia, la responsabilitat del meu tacte era doble ja que el senyor accidentat m’havia explicat que havia tingut una hemorragia cerebral feia poc temps i que la seva filla es podría assustar molt . Aquest sentiment de no fer patir als fills encara que estiguem pitjor que ells només el tenim els pares i les mares. La seva filla, amb un to de veu de preocupació m’ho agraeix i el seu pare també mentrestant jo li donava conversa per a que no tingués dolor i ni es centrés en la situació. I ell em diu que em coneix de la política, d’haver estat candidat a les eleccions i em nomena companys del meu Partit que te amistat. Arriba el metge i jo li desitjo a dit senyor accidentat sort i valentía agafant-lo de la mà, i ell sense soltar-me m’apreta fort i em diu que em localitzarà i em trucarà per telèfon. Marxo del lloc amb la sensació humana d’aquella apretada de mans d’una persona més gran que jo que em va transmetre que l’ajudava com hagués fet amb el meu propi pare. Tots ens farem grans i podem trobar-nos en situacions semblants.

Sóc impulsiu encara que ultimament ho estic canalitzant, però sempre amb passió i la veritat més que absoluta, i per això arribo al meu despatx i escric tal experiencia, per a que tots siguem conscients de les circumstancies de la vida i per a que quedi escrit el que aconsello al meu fill que faci quan sigui gran i es trobi amb una situació semblant.

Desitjo molta sort i coratge a la persona de la caiguda, que ara mateix el nostre excelent professional servei mèdic l’estarà curant amb l’ajuda de la seva valentía i la presencia de la seva filla i familia.

25 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt bé :)

Anónimo dijo...

Uau PASCUAL, ets el millor !!!!
I a sobre et va conèixer, que fort !!

Anónimo dijo...

Ostres, estàs a tot arreu, Tomàs, continua així, el poble et recolza !!
Sort tenim de tu, campeón, li vas salvar la vida !!!

Anónimo dijo...

Si fos el joan sala, també lo faries?
deixa de ficarte com estacionen les parelles dels demès i estaciona be tu, que les islletes al costat de les jardineres tampoc és un reservat de motos... ni les voreres, lo que ás de fer és aplicarte el cuento, cornudo.

laurediana dijo...

hola, que son les islletes de les jardineres? qui es el joan sala akest?

Anónimo dijo...

Molt bé Tomàs!, no facis cas del troll que es fa passar per molts. Endavant amb tot bonico. :)

Anónimo dijo...

Ai, que bonico que ets Tomàs !!!
Fa falta més gent com tu a Andorra !!
No us fiqueu més amb ell, tontos !!!

Tomàs dijo...

Comunico que la Batllia ha deixat en llibertat i sense càrrecs a la Patricia, de nacionalitat colombiana i esposa del germà del agent de policia també detingut, tots empresonats pel pressumpte delicte de blanqueig del narcotrafic.
Jo mateix, (pressumpte implicat en llibertat) he anat a recollir-la al Centre Penitenciari).
Una vegada més... ha quedat demostrada la ineficacia i poca preparació del Servei de Policia d'Andorra.

Més Andorra dijo...

JUSTÍCIA

EN LLIBERTAT UNA IMPLICADA EN EL CAS DEL BLANQUEIG

La Batllia va deixar en llibertat
i sense càrrecs una
dona que estava empresonada
al centre penitenciari
de la Comella pel cas
del presumpte blanqueig
de capitals. La dona, de
nacionalitat colombiana,
és la parella sentimental
d’un dels detinguts pel
presumpte cas de blanqueig
de diners del narcotràfic.
Així ho va donar
a conèixer l’empresari i
polític escaldenc Tomàs
Pascual, que és amic d’un
dels detinguts. Segons va
dir sobre aquesta qüestió,
«una vegada més, ha quedat
demostrada la ineficàcia
i poca preparació del
Servei de Policia d’Andorra
».

Anónimo dijo...

Penja les fotografies de la inauguracio d'aquell local que diuen en un altre comentari

Anónimo dijo...

Cafeteria Louisana -Escaldes-Engordany- Principado de Andorra , leche caducada, huevos de dias almacenados, café malisimo, la agua mas barata del mercado y mahonesa dudosa, sobretodo NO comais alli ni un bocadillo!!!

TAGS METAS

joan sala barrachina telf 326107 o 110 dijo...

Visiteu el meu Blog:
http://joansalabarrachina.blogspot.com

PD: Venc pistola xoriçada de les taquilles de la pasma andorrana.

joan sala barrachina telf 326107 o 110 dijo...

Visiteu el meu Blog:
http://joansalabarrachina.blogspot.com

PD: Venc pistola xoriçada de les taquilles de la pasma andorrana.

Anónimo dijo...

jajajajajajajajjajajajajajajajaja

joan sala barrachina telf 326107 o 110 dijo...

PROXIMAMENT:

Fotos de la meva cornuda novia, la meva mare, la meva germana i gravacions de com curro amb el meu soci també policia dins la Cafeteria Louisana!!

funcionari_que_tot_ho_veu dijo...

Tomàs, de bon rollo que sóc algú que et comprèn i aprecia et vull fer una reflexió:

-Sé que tens raó en gairebé tot.
-El Joan Sala ha estat una victima més de la teva ex-dona, igual que tu, i ho diu per tot el seu cercle que el va mentir i manipular.

Que es pot fer per a que aturis tot això deixant-lo tranquil i esborrant l'altre Blog etc.

Tenim molt clar que ni la Batllia, ni la Fiscalia i encara menys la Policia ho aconseguiràn ni a les bones ni a les dolentes.

Reflexiona ok? Bon cap de setmana campió :)

Anónimo dijo...

El que ha de parar es el joan sala barrachina amb les seves falses denuncies contra el Tomàs Pascual.
Tu Tomàs NO PARIS fins que no et deixin en pau per culpa d'ell. No oblidis mai el mal personal que t'ha fet en lo que més estimes, i t'ha fet sortir a la premsa i detindre al calabós sense que hagis fet res que dir-li FILL DE PUTA a la seva cara de Pablo Picapiedra.
I si aconsegueix alguna vegada posar-te a dins, VENGAT amb el temps quan tingui fills. Li anirà bé que li paguis amb el seu mateix modus-operandi.
Quina vergonya de Servei de Policia i Justicia que tenim a Andorra, Déu meu!!!

rita dijo...

Tomàs, penja al blog TOTES les seves falses denuncies, els SMS anonims que t'envia i tens denunciats, i si fa falta el Sumari sencer!! I si et tanquen una temporada t'ho penjo jo des de un cyber paquistaní de Barcelona

Tomàs Pascual Casabosch dijo...

Merxi :) Ja sabeu que lo primer que faria al sortir es publicar-ho tot a dos dotzenes de Blogs diferents.

A tu funcionari, dir-te que a cada cosa que em faci, jo li tornaré X10.

I el temps vengará lo de la meva ex, el meu fill i les detencions entre d'altres coses com les seves continues denuncies falses.

Ho podria haver fet fer ja però és millor deixar passar el temps.

Per cert, per culpa d'ell algú ha perdut quasi 3 milions d'euros, a mi ja no em cal preocupar-me de res.

Anónimo dijo...

Akest paio de joan sala es molt curt, joderrrr

Tommy dijo...

per cert sala joan; per moltes notetes que enviis a la frontera tu et penses que no surto del país quan em surt de la punta del nabo? jajajajaja ILUSOOOOO

Anónimo dijo...

S'auria d'activar el Tamarrolandia o el Andorralandia, seria més divertit

louis dijo...

Ostres!, es veu que Pasmas, Advocats, Batlles i Fiscals s'están descollonant de riure del nou Blog de Ca'l Louis però d'una forma imparable!!

La truita estava bonissima :)

noches de arabia dijo...

مشاهدة المزيد من أندورا غدا

Generalitat de Catalunya dijo...

Hola tomas,bon día
Hem vist el diari i la persecussio qu estas tenin Per part de les autoritats independens juridiques de les valla d Andorra.
Estem a la teva disposició per si ho vols portar-ho als diaris espanyols i tambe preparar un reportatge a interviú sobre el "bon funcionament" d Andorra i la seca "adaptació" a la comunitat europea.
Perseguint innocents es posaran les medalles allá on acaba l'esquena, ja m entens.
Anims Tomàs tambe podriem preparar una manifestació amb cameres de tv. Aixo els fa molta gracia als que tallen el bacalla.
Be, compta amb nosaltres per lo que necessitis.
Una abraçada!