25 jul 2011

"El dispositiu de control monitoritzat no funciona" Escrit Blog: Tomàs Pascual Casabosch 25/7/2011

Dilluns passat, vaig contactar a la Batllia per dir-los que m’havia arrencat el braçalet de control monitoritzat. No em van creure.

Al cap de més de 24 hores vaig contactar amb la Policia, els hi vaig obrir la porta esperant-los amb la maleta per anar a la presó i els hi vaig entregar tot el ridícul mecanisme de control monitoritzat dins d’una bossa d’un supermercat. El que és al•lucinant és que no els hi va saltar l’alarma, l’aparell no funcionava, jo ja ho sabia i de fet, estic convençut que encara no funciona. Aconsello a tots els que el portin se’n vagin tranquil•lament de vacances. Alguns a part de ser corruptes, incompetents i injustos són inútils.

Després de diverses gestions d’ells amb els seus superiors van convèncer al meu pare perquè em deixés tornar a instal•lar el dispositiu. En contra de la meva voluntat vaig accedir per respecte a ell que estava patint i em va dir que tingués uns dies més de paciència pel segrest però aviat me’l tornaré a treure i que facin el que vulguin amb el seu abús de poder i repeteixo, ja s’ho trobaran.

Tomàs Pascual Casabosch
Sant Julià de Lòria, el dia 25 de juliol 2011

6 comentarios:

Rosa dijo...

Algun dia algun "pirat" entrarà a la Batllia amb una retallada i farà neteja. Després ploraran. Anim's Tomaset!

Tomàs dijo...

Els indignats haurien de fer una sentada a la recepció de la Batllia. Llàstima que fossin 4 fumetes i aqui Andorra gairebé ningú te nassos de fer res de forma pública i destapada. Cosa que al final pot portar a algú a fer lo que comenta la Rosa.

Anónimo dijo...

ja ho has escrit bé, al final ho pagaran tot!

Anónimo dijo...

Tommy, lo teu es un cas molt interessant. Encara que et "segrestin" a la presó gràcies a la que liaràs quan surtis TOT el MÓN sabrá que Andorra es tercermundista i corrupte. Res a veure amb lo que volen vendre de cara cap a fora. Ani'm nano!!

Anónimo dijo...

te la tenen massa jurada per haver publicat coses i durant les eleccions destapar-lis tot. La Batlle es una manada sense personalitat

Anónimo dijo...

te la tenen massa jurada per haver publicat coses i durant les eleccions destapar-lis tot. La Batlle es una manada sense personalitat