21 jun 2012

La veritat del fals blanqueig de diners Escrit Blog: Tomàs Pascual Casabosch 21/6/2012

Ja que vaig ser una persona imputada en la causa del presumpte blanqueig de diners de finals del 2010 vull aclarir unes coses.

Des de el principi de les detencions en les quals jo no vaig ser detingut vaig realitzar diverses trobades amb diferents representants d’institucions explicant-los la meva versió dels fets, de forma real i transparent.

Fa molts mesos que ja vaig advertir de la maldat i incompetència de la Batlle instructora, no només en aquest cas sinó en la d’altres sumaris, on inclòs vaig ser víctima d’un injust arrest domiciliari de més de dos mesos i de tretze dies d’ingrés al Centre Penitenciari després d’haver demostrat que uns fotogrames van ser manipulats de forma corrupta pel Servei de Policia, i ni la Batlle ni la Fiscalia van tenir el valor de castigar als veritables culpables de moltes coses i entre elles una vintena de denuncies falses de les quals vaig ser víctima.

No tenint prou amb això i per causes paral•leles em van condemnar a indemnitzar a un policia corrupte i a la mateixa inepta Direcció de la Policia actual, cosa que tècnicament MAI faré ni tant sols que em toqués la loteria.

Tant la Seu de la Justícia com la inepta premsa del Diari d’Andorra estan creant un ignorant judici públic amb un impacte social fals on la realitat queda disfressada en l’anulació del judici per errors legals de forma, escoltes il•legals i d’altres coses certes, però ara vaig directe al aclariment.

Tant jo com la majoria dels altres imputats haguéssim volgut que no s’anul•lés dit judici doncs igualment haguéssim quedat declarats tots innocents.

Totes les proves eren totalment falses, per exemple, a mi se m’acusava d’haver realitzat diversos enviaments de diners a Colòmbia mitjançant l’empresa d’enviament de diners de Western Union, doncs el meu advocat hagués presentat un certificat actual de tal empresa especificant que jo MAI havia enviat ni un sol cèntim d’euro a tal país.

Totes les línies de les converses punxades on la Policia esborrava com “contingut sense interès” demostraven precisament que la interpretació de les converses no tenien res a veure amb cap mena de delicte.

Inclòs ens acusaven d’enviar des de el port marítim de Medellin diners embassats, doncs a la ciutat de Medellin NO hi ha port marítim, es una ciutat interna sense mar.

I així moltes coses més que no detallo perquè seria tot massa extens.

Ja vaig advertir a diferents Institucions que la Justícia i democràcia d’Andorra perilla amb personatges fats com els que han portat la instrucció, Battle, Fiscal i Direcció de la Policia. Mentrestant els mencionats continuïn on són amb la seva maldat, incompetència, prepotència i castigant a innocents, protegint a culpables que inventen múltiples denuncies i tenint en excessiva presó preventiva a persones innocents que perden la família, la feina, la credibilitat..

El meu amic policia ha segut i es un bon professional, la seva germana una bona professional de la banca, el seu altre germà suposo ha fet diners de diferents negocis i societats legals que ha regentat, i els seus pares tota la vida treballadors i ara un d’ells ingressat a l’hospital per problemes de cor causats per culpa de tota aquesta injustícia, i els dos professionals de la banca mai haguessin netejat diners de cap de les maneres.

O sigui que el més important que vull aclarir es que l’impacte social de que els traficants del “narcotrafic” estan lliures per error judicial es totalment mentida, la realitat va molt més enllà a lo que estic explicant, en aquest cas cap dels implicats ens hem dedicat MAI a tal fet delictiu i greu.

Haurien de tancar el Diari d’Andorra per publicar sempre múltiples mentides en gairebé tot el que publiquen i a més ser líders en la censura i la covardia. Jo vaig ser víctima de la seva covarda i miserable campanya on mai van voler publicar que vaig obtenir per sentència ferma la custodia compartida del meu fill i la pàtria potestat, on un Batlle em va dir clarament que “a un mal tractador no li haguessin donat mai tot això”

Haurien de cessar professionalment a tots els causants policials i judicials de la bajanada del fals blanqueig de diners provinents del narcotrafic, inclòs ingressar-los a la presó el mateix temps que han tingut a totes aquestes persones innocents que ara tindran seqüeles de per vida.

I estic més que segur que els causants de diverses falses denuncies anteriors a dit sumari tindran el seu càstig terrenal i diví.

La vergonya d’aquesta justícia fan perdre els valors del nostre país!!

29 comentarios:

Anónimo dijo...

Hauria de dimitir la batlle Canolich Mingorance, la cúpula del servei de policia i el senyor fiscal general hauria de ser obligat a vendre pisos a Barcelona un altre cop. Això per començar.

Anónimo dijo...

s'hauria d'invertir part de la pasta recuperada a posar a puesto a més dún

Anónimo dijo...

Segons les fonts consultades", s'estaria (presumptament) cercant la fòrmula per acomiadar al fiscal tirador de bolígrafos Sr. Alfonso i que s'en vagi a vendre pisos.
Semblería també, que tant la batlle Mingorance i lo poli Lluis ja tenen un peu fora dels seus respectius treballs.
Els dos magistrats a qui han encomanat esberinar lo que va passar amb l'investigació ho tenen feixut. Esta clar que la informació que haurien de tenir els hi sera amagada o camuflada.

Anónimo dijo...

Aquesta justícia andorrana és la + corrupte d'Europa

Anónimo dijo...

Aquest fiscalet és la vergonya de la justicia andorrana. Bé els altres també tenen coses per amagar.Batlles i interessos amagats de 4 ó 5.

Anónimo dijo...

Dimissiòn del vendedor de pisos!

Anónimo dijo...

Corrupció total. Justícia per a quatre cabrons de merda. Que la justicía andorrana vagi mans de les putes ja que els seus fills no foten rés de bó.

Anónimo dijo...

Que la justicía andorrana vagi mans de les putes ja que els seus fills no foten rés de bó.
Llegir fills de puta!

Anónimo dijo...

Cabroooones! Si fuera España no estarian tranquilos.Justícia de mierda. A mí por no pagar a tiempo el recibo de la luz me la cortaron y me amenazaron.Se hacen el chulo aquí pero si se acercan a la Seu ya veremos.

Anónimo dijo...

Oye el cabrón del fiscal entavía sircula con el geep?

Anónimo dijo...

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Hijo%20de%20La%20Chingada

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=hijo%20de%20puta

Pura coincidència

Tomàs dijo...

Properament publicaré un escrit referent a un atac violent a traició d'un energumen que te gràcies a la seva mare una botiga de roba a Escaldes.

Anónimo dijo...

Atac a traició?
Ummmm....
El que diu tothom es que et va fotre una patada als morros ben merescuda.
No sé noi, fes-t'ho mirar...

Anónimo dijo...

Jo crec q ningú es mereix una patada. La violència no té justificació i al nenet akell traficant se li caurà el pel.

De totes formes espero ansiosa l'eescrit.

Anónimo dijo...

Pascual no et facis pasar per noies...
Hasta els polis que van anar a socorrerte es van fotre un panxot de riure (com tothom qui sap el que va pasar) de que et toquessin el morro a tu i a l'altre ximplet.

Anónimo dijo...

XZY89---=9$···22@@###tghyubn.
Merda. La màquina ja no funciona.

m,klo'¡985%%6$$·"!ªmnjbcg4587////.
Ja no puc gravar lo que diuen.

Anónimo dijo...

Bastant prou odi i conseqüencies tindrà tot això per a que aneu afegint merda. Tomas esborra tot lo relatiu a l'agressió i recupera l'inteligencia que sempre has tingut home!

funcionari dijo...

Quins policies van riure? el oficial Pericas?, el sots-oficial Torné? el novatillo? Anda va q això ja sembla el Tamarrolandia. La policia actua amb professionalitat i per algo va tancar al agressor. No intoxiqueu a la policia sup!!!

Anónimo dijo...

bueno bueno pero el nou escrit per quan?

Anónimo dijo...

Qué ha passat?. Publica-ho.

Anónimo dijo...

El llençador de bolis amb 1 peu al carrer.

Anónimo dijo...

tomas, tothom els que et coneixem sabem que ets un venedor de fum i un fantasiós, encara que lo que mes et defineix a tu i als teus narcoamics es la "mentida" que fins i tot us les creieu vosaltres, comportat com un home i cuida be el teu fill,deixa de inventar histories de tot i lo mes importat a veure quan aprens a encaixar la teva ruptura sentimental, que ets un amargat.

Tomàs dijo...

anonim,

parlar des de l'anonimat i pel que vomites demostra que no ets dels qui em coneixen i ho agraeixo a Deu.

jo no tinc amics narcos ni en tindré mai.

Per parlar de fills se n'ha de tenir de fills i del meu i encara que no n'has de fotre res t'asseguro que me'n cuido tot lo bé que en sé i aprenc.

Sóc feliç però no el que voldria i la meva ruptura no es cosa teva, en tot cas tu no hi erets en cap de tot el mencionat.

Anónimo dijo...

oléeeee

Anónimo dijo...

lo del llençador de bolis esta xungo

Anónimo dijo...

Anònim ha dit...


09 d’agost, 2012

Anònim ets un fill de puta. I que consti que no soc el Tomàs. Dona la cara. Ho estàs cagat de por?

Anónimo dijo...

a no?? amics a colombia?? jajaja si et diuen juan valdes, o sino d' on treus els calers per montar negocis?
ets un amargat i et fot que la teva ex dona sigui feliç amb un altre persona, desde que fa esport s' esta posant increible fisicament, quina llastima que tu ja no la cataras mai mes jajajaa, futur cap de govern segueix aixis i seras el capo de la comella d' aui a pocs dies jajajaja, records del teu amic VIOLETA, t' esta esperant per saludarte jajajaja

Anónimo dijo...


REMEMBER:

Anònim ets un fill de puta. I que consti que no soc el Tomàs.

Anónimo dijo...

es q si la catessis series molt ruquet Tomàs, la teva ex ja està més q desgastada, no es ni de segona mà, sinó de 50.000 mà jajaja Et va tocar la loteria nano, no ets sant d ela meva devoció pero me sap fins i tot greu.