31 dic 2010

"El treball extraoficial d'alguns agents de policia" Més And 31-12-2010 Tribuna: Tomàs Pascual Casabosch (2on Comunicat SENSE RESPOSTA)

"2on Comunicat SENSE RESPOSTA enviat al director del Servei de Policia i al Ministeri d'Interior del Govern del PS al Principat d'Andorra"
(modificat per convertir-lo en Tribuna pública a la premsa)

"El treball extra-oficial d’alguns agents de policia"

El Reglament del Codi del Cos de Policia d'Andorra prohibeix que els policies muntin negocis però cada vegada són més els membres del Cos que violen tal prohibició. Dubto que el motiu sigui precisament perquè cobrin poc salari o perquè no disposin de prou avantatges socials. Jo mateix vaig formular una denúncia fa temps i es va demostrar la veracitat. Vaig ser víctima de diverses denúncies contradictòries, doblades i que vaig guanyar a la Batllia. Posteriorment també vaig ser víctima de comportaments venjatius amb l'ús de poder per part del denunciat policia infractor "Eduard Lorite Balastegui de la botiga de nens Pierrot" i alguns companys seus. Controls injustificats a vehicles meus a la frontera, van intentar acusar-me d’avançaments en línia contínua, etc., però mai es van atrevir a "executar" tals falsedats. Una cosa és fer la "gracieta" per part dels qui entraven en tal joc i l’altra és embolicar-s´hi de ple. El dia de Sant Esteve, un agent de policia m’explicava que un company seu policia anomenat "Eduard Lorite Balastegui" havia arribat a penjar a la paret de la caseta de la frontera del riu Runer, fotografies meves de la fitxa policial, retalls de premsa i material electoral, escrivint greus insults i vexacions contra la meva persona, gairebé tot el personal de les fronteres n'ha estat testimoni durant setmanes. El policia en qüestió continua treballant a dos llocs.

El sistema que fan servir els policies infractors del Reglament per enganyar la titularitat dels negocis és tenir "prestanoms", la majoria de vegades aquests són cònjuges o amistats.

Que violin dit Reglament donant feina a personal qualificat és un motiu de debat per part d'algun sector de la societat andorrana, però no és així en la majoria dels casos, ja que, fins i tot, ells mateixos es posen a treballar en hores de feina pagades per tots els contribuents.

L'últim cas del qual se m'està informant fa dies i ho he pogut observar personalment és que en una cafeteria ubicada a Escaldes-Engordany un agent de policia anomenat "JSB" i el seu soci, que també n'és membre, han adquirit la nova gerència de l'esmentat negoci, cosa que ja he comunicat a les "autoritats".

Aquests policies "dirigeixen" les obres la major part del temps en horari de servei i amb els vehicles oficials del Servei de Policia d'investigació mal estacionats al carrer. Aquest "descarament" és observat diàriament pels operaris de les obres, veïns i altres agents de policia, uns agents en concret són els que m’han informat però no s’atreveixen a fer l’atestat a "assumptes interns" perquè tenen por de les represàlies.

Quan el restaurant estigui muntat i trobi l'ocasió, faré aixecar acta notarial de com aquests agents de policia estan treballant en aquest establiment.

Cal dir que molts agents de policia d'Andorra, fan servir la placa per "xulejar", entrar de franc a les discoteques i estalviar-se multes de trànsit, sobretot a l'exterior del País. Vull remarcar que també hi ha policies bons, justos i assenyats que compleixen la Llei, el Reglament del Codi del Cos de Policia d'Andorra.

Segurament i una vegada més, seré victima de falses acusacions, detencions i venjances per tal de protegir a alguns "companys agents de l’ordre" que realment són els que violen reglaments i lleis i pretenen aplicar-les als altres.

També comento, com a Expresident dels comerciants i empresaris d'Escaldes-Engordany, que durant més d'una dècada a Calidae, el fet de disposar d'una nòmina de l'Estat segura i puntual crea situacions no només de violació de reglament i d'abús, sinó d'intrusisme comercial.

Si la seguretat del nostre país ha de continuar depenent de dinosaures polítics socialistes que nomenen els directius policials i envien cartes de suport a "l'independent", poder judicial per intentar "anul.lar amb l'opressió i la detenció" a missatgers i persones civilitzades, el nostre país se'n va de camí a una dictadura que d'encoberta ja passa a ser pública i descarada.

Tomàs Pascual Casabosch

37 comentarios:

Anónimo dijo...

joooodddeeeerrrr quin país més corrupteeee ostiiiaaaa!!!

Anónimo dijo...

t'has oblidat escriure que la placa de policia d'andorra només serveix per xulejar, entrar gratis a les discoteques i estalviar-se multes de trànsit sobretot al exterior del país.
Felicitats per l'article i protegeix-te bé, bones festes.-!

jaume dijo...

has tingut els sants pebrots d'enviar això a la poli i a interior???? impressionant jajajjajajaja

Anónimo dijo...

no crec, es la Innocentada del dia

Anónimo dijo...

Si fos innocentada no estaria aqui publicat no creus? Enhorabona xaval!

Anónimo dijo...

de moment els diaris no s'atereveixen a publicar-ho.. censura¿?

observador dijo...

Doncs jo ho llegeixo molt clar:

Cal dir que molts agents de policia d'Andorra, fan servir la placa per "xulejar", entrar de franc a les discoteques i estalviar-se multes de trànsit, sobretot a l'exterior del País. Vull remarcar que també hi ha policies bons, justos i assenyats que compleixen la Llei, el Reglament del Codi del Cos de Policia d'Andorra.

Anónimo dijo...

-aquesta ultima frase es la més real i millor de tota la carta-

Anónimo dijo...

El restaurant es la cafeteria Louisana a Escaldes???, Doncs el policia cara-dura en qüestió es el teu "amic corrupte" Joan Sala Barrachina

Anónimo dijo...

Tomàs tens raó! , et passo per mail una llista amb una vintena de policies d'andorra que ostenten negocis

funcionari policia dijo...

El pascual se n'hauria de donar vergonya de moure la cua encara. Aquest "senyor" és un impresentable, té la seva vida professional trinxada, la vida política cremada per sempre més (menos mal), el seu prestigi i credibilitat sosial, si alguna vegada n'ha tingut, fet una caca i la vida sentimental destruïda.
Aquest personatge, és un personatge públic de riure, com la Ciccolina a Itàlia. Són aquells pallassos que no se sap ben bé com han tingut una oportunitat de saltar a la palestra i es creuen merda i no ariben a pet.
pascual retorna a Espanya que és el teu pais i marxa d'Andorra. Espanyol!!!!!

Anónimo dijo...

funcionari "las verdades ofenden" eeeehhhh jajajajjajaa

funcionari_cabrejat dijo...

***Molts Espanyols, sobre tot, i altres estrangers han ajudat a crear un País quasi inexisten els anys 50.
"Alguns crítics, fills d'emigrants, ara que tenen algun càrrec i diners a la butxaca es creuen els reis.

Anónimo dijo...

Hi ha molt "valent amagat anonimo"

Tomàs. dijo...

Hola anònim funcionari policia,

Per tot el que em dius, veig he seguit molt bé les teves petjades, que m'he fixat molt bé amb tu que ets el meu model, he estat el teu mirall, oi que et reconeixes? Per sort no m'has fet de mestre en ortografia. Gràcies
Per cert, CATALÀ o Espanyol????????

Anónimo dijo...

jajajaja Felicitats per l'article!!

madero dijo...

Qüanta raó tens Tomàs, molt bé!

Et comento que un càrrec de la Interpol andorrana va marxar del país amagat en un furgó blindat de diners per a que no el veiessin a passar un estatge a USA.

Anónimo dijo...

Aqui Andorra falta que hi hagin uns quants assessinats per fer justicia i baixar fums

petitó dijo...

La Policia, de moment, passa de confirmar a la premsa si Joan Sala Barrachina i l'altre agent tenen la cafeteria Louisiana, el que és una incompatibilitat amb la tasca de ser policia i els hi han obert un expedient.

Anónimo dijo...

Bon any 2011 !!!!!!

Anónimo dijo...

La policia d'andorra està massa callada en akest tema. al final tindràs raó en que TOTS són uns corruptes. De moment observem que tal silenci demostra que només ataquen a qui volen.

joan dijo...

Senyors del Diari d'Andorra, haurieu de contrastar bé les noticies sobre la vida privada que tan us interessa destruir del senyor Tomàs Pascual. Entre molts errors vostres us comunico que la nacionalitat se li va concedir durant el govern de Marc Forné i no de Albert Pintat. A veure quina cara posareu quan el Tomàs Pascual presenti una altra vegada candidatura nacional amb el seu passaport andorrà de ple dret i en vigor. Al BOPA no surt que li hagin tret la nacionalitat, i el Batlle no li treurà pas. Només publiqueu noticies falses, manipulades i a sobre el teniu censurat per qué no es pugui defensar. Sou molt mala gent i espero que algú dia algú us posi a lloc.

Anónimo dijo...

Algú hauria d'esperar al toni solanelles i al ricard poy sota el Diari d'Andorra i clavar-lis una ganivetada al coll

Tomàs dijo...

Diari d'Andorra:

El Govern rebutja tornar la nacionalitat andorrana a Tomàs Pascual

Observació: Abans de "tornar-la" me l'haurien de treure no?

Els del Diari d'Andorra cada dia més mentides i manipulacions, al final de veritat no diràn ni la data ni el preu.

Anónimo dijo...

Pascual para de dir ximpleries i de prendre el pel als frikis que et puguin seguir el joc.

Vas renunciar a la nacionalitat espanyola després que t'obrissin l'expedient de retirada de l'andorrana, creure't llest no te'n fa.

Esperem que aviat hi hagi un "innocent" més a la Comella.

Anónimo dijo...

Per cert, els ha passat alguna cosa als policies denunciats? Vull dir han interposat una querella per calúmnies contra el denunciant o han estat expedientats perquè era cert? Què els ha passat? Tinc curiositat.

Anónimo dijo...

Se suposa que ho estant investigant.

Anónimo dijo...

Als policies no els ha passat res, ni els passarà tampoc, ni seran investigats perque aquest carallot del pacual casadelbosc no té cap mena de credibilitat. El que pensa la gent és: "que diu aquest sonat" i ningú en fa cas. El pascual no té cap mena de credibilitat.
Lo siento Sr. Pascual pero así es.

Anónimo dijo...

Dons jo se qui te un restaurant a Encamp i una empresa de construcció. Polis tots dos. I coneguts. Un de la secreta i l'altre menys secret.

Fastiguejat

poli obert dijo...

Molt bé Pascual, ets el Wikileaks d'Andorra (o almenys és el que et deus pensar).
Si utilitzessis el teu enginy per fer alguna cosa constructiva en comptes d'emprenyar els que han sortit amb la teva exdona, series la hostia.
Ah, i si tinguessis una mica de dignitat, pararies de fer-li la pilota al Nomen, que patètic, després de difamar-lo per tot arreu, ets una merda a la sabata noi, fes-nos un favor i fot el camp d'Andorra ja.

pere valero dijo...

Tomàs ni cas als anonims

observador_escaldenc dijo...

Tomàs, el policia (corrupte segons tu) Joan Sala Barrachina està CADA DIA (ahir tota la tarda) a la barra del seu Restaurant Cafeteria LOUISANA a Escaldes.

Al final tindràs raó en que Interior del PS i la direcció de la policia només aplica la llei a qui li interessa

Tomàs dijo...

Tu agent de policia corrupte Joan Sala Barrachina continua, segueix com aquest mati, deixo al meu fill a l'escola i et trobo devant meu cridant-me que on miro, insultar, gesticulacions i altres bestiesses.
Jo mentrestant vaig esgotant les vies legals i humanes fins que exploti.
Saps lo guai del tema?, Que jo sé més del teu negre futur i el que t'espera en un temps prudent que tu mateix..

Anónimo dijo...

No m'estranya que hi hagi qui s'agafi la justicia per la seva mà. Aqui Andorra fins que algú no faci alguna bestiessa no baixaran les prepotencies.
Trankil Tommy, als directius policials sociates els hi queden de tres a quatre mesos per saltar!
Lo dels estudis dels polis molt bé, ni els Comissaris estan preparats que la Batllia els ha destituit,. Anim!!

Anónimo dijo...

aiii Tomas a veure si et deixen en pau i tornes a escriure coses interessants com sempre feies. Però t'entenc!

sobre la policia andorrana dijo...

Bé senyors ex-comissaris, sempre us quedarà presentar-vos a les proves d'accès a la universitat per majors de 50 anys. Ai no merda, no recordava que feia falta el graduat escolar...

jordi dijo...

Veig que el Tomas Pascual tenia tota la raó sobre lo dels estudis dels policies. Ni tan sols els comissaris tenen la preparació que fort!!!