26 jul 2011

"Agressió policial per portar a la meva mare al metge" Escrit Blog: Tomàs Pascual Casabosch 26/7/2011

Aquest matí la meva mare em diu plorant que té una sensació estranya al estómac insuportable.

Contacto amb la Policia, demano per un responsable i li explico que vaig a portar la meva mare al metge que ens ha indicat que vagi immediatament a visitar-se, i jo no puc esperar a que la Batllia m'autoritzi. Era un tema humanitari i de la meva mare, ja que no la deixaré abandonada per culpa de l’injust i corrupte arrest domiciliari del qual ja sabeu que sóc víctima.

Encara no havia fet 100 metres i m'apareix la Policia, i se m'encara un agent en concret cridant que torni cap a casa, li contesto que acompanyo la meva mare al metge i em diu que no. Em crida més i toca amb la mà de forma brusca i violenta al meu pit i m’empunya una mica, jo em defenso i l'empunyo a ell i gairebé cau per terra, llavors perdo els nervis i l'insulto.

La meva mare dóna la volta i se'n va cap a casa nerviosa, jo vaig amb ella i la Policia es posa sense permís dins l’ascensor i em crida davant la meva mare: "ara quan estiguem sols d’aquí unes hores et baixarem els fums i em tornes a insultar".

La meva mare marxa sola al metge, els hi foto la porta als nassos i comencen a tocar el timbre i fotre cops de puny a la porta com si estiguessin bojos.

Quan arriba el meu pare li diuen també escridassant-lo que si no estic d'acord amb la justícia d'Andorra trinxi el meu passaport i foti el camp a Espanya. I si estic nerviós per no poder anar a treballar i atendre al meu fill que em prengui pastilles.

Li dic que quan es tregui l'uniforme a veure si em diu lo mateix, i em contesta que quedem en un “tatami d’arts marcials” per pegar-nos quan jo vulgui a soles i em fa el gest de la botifarra varies vegades i es gira tot allunyant-se.

I més i més.. vaja vergonya de Servei de Policia que tenim.. , després s’enfaden si generalitzo els actes d’uns quants. El company del que m’ha fet tot això prudent i discret, res a dir. No hi ha dubte que molts policies són professionals i bones persones, no vull tornar a generalitzar.

Després han fet guàrdia a la porta i han rebut ordres de marxar.

Ho deixo escrit per si m’ingressen a la presó de la Comella, deuen estar muntant com de costum la pel•lícula a la seva manera. La Batlle incompetent ja ha traslladat el Sumari al Tribunal de Corts.

25 comentarios:

Anónimo dijo...

Al final em creuré lo que algú anirà a la Batllia amb una retallada a fer feina..

Anónimo dijo...

Aquesta policia d'Andorra es pitjor que la de africa i sudamerica

funcionari_emprenyat dijo...

Tomàs Qui t'ha fet això el poli es diu Didac, no fa ni 1,65 i actualment no entraria a la Policia. Tens raó, i gràcies per no generalitzar :)

Anónimo dijo...

per molt policia que es sigui, s'ha de ser molt mala persona per impedir que un fill porti a la seva mare al metge

jordi_amic dijo...

Ostia Tomas... cada cop aixo sembla mes Mexic... el que pasa es que aqui els hi dones un bitllets i marxen...

Anónimo dijo...

Despues hablan de Colombia..

Anónimo dijo...

Tomàs pero no oblidis "anar" en un futur a pel culpable de tot això = Joan Sala Barrachina

Anónimo dijo...

pero res de baralletes, que ho faci acabar de cop pim pam pum

Anónimo dijo...

akell tio corrupte tant trankil, jo no ho estaria tant

Anónimo dijo...

Anim Tomàs!!!

Anónimo dijo...

la policia aqui Andorra es molt valenta. Quan se'ls troben per Espanya se caguen de por jajajajaja

Anónimo dijo...

fills deputaaaaaaaaaaa

Anónimo dijo...

i cabroooooooooooooonsssss

Anónimo dijo...

Això que et passa es té que portar al tribunal de Strasburg.

Govern no veu com funcionen?

Anónimo dijo...

Tenies raó Tomas, si no et deixaves re-colocar el braçalet, en menys de 15 dies estaries al carrer i aixi ha estat. Me trec lo sombrero nen.. :)

Anónimo dijo...

Sort del Tribunal de Corts que son jutges de veritat.

Anónimo dijo...

Sort del Tribunal de Corts que son jutges de veritat.

w eaks dijo...

L'empresona-ment i posterior alliberament desprès de 15 dies, de l' ex candidat a cap de Govern Tomàs Pascual, que en el seu bloc explica amb total claredat les presumptes irregularitats de un funcionari de la policia, dels seus superiors, dels batlles i de la fiscalia,

Anónimo dijo...

"!Sort del Tribunal de Corts que son jutges de veritat"

Estas segur?

Tomàs dijo...

Hola anonim! No ara gens segur i molt decepcionat. Em vaig equivocar de pensar que ho eren. :( Pero aviat els hi dedicaré una carteta encara que em costi anar al trullo cent anys. Estic investigant els draps bruts de tot l'equip i flipareu!

Anónimo dijo...

vigila tomas perque pot ser tambe s' estan investigant els teus de draps bruts i tu tens mes a callar

Anónimo dijo...

l unic "drap brut" que tinc es viure en una societat on ser valent i publicar sempre la veritat es un "delicte"

Anónimo dijo...

jajajaja, tomas t'has oblidat de escriure amb nom propi i has escrit anonimament jajaja, segur que sempre escrius amb anonims perque solament tens el suport de presumptes delinquents i la gent normal ja et coneixem i ets un peliculero i un mentider patologic.

Anónimo dijo...

tu no saps lo que es la veritat, ets un mentider patologic, a mes t, has oblidat de entrar com a tomas i has entrat anonimament com sempre fas

Tomás dijo...

no mhe oblidat d'escriure el meu nom però es evident que malgrat no l'hagi escrit per les presses sóc jo mateix i no m'he pas amagat com tu en l'anonimat.
La gent normal no s'amaga com tu.