2 ago 2011

Tema: 13 dies de presidi Dia 5 Bis Escrit Blog: Tomàs Pascual Casabosch 2/8/2011 Bis

Dia 5 Bis:

Només arribar al mòdul de preventius, en Joan, que és el germà del meu amic de sempre Jordi, i que els dos son “ordenances”, estava a la porta, ens saludem i em fot “brega” per haver-me fet detenir. La cel•la on m’ingressen és la 202, que és la mateixa on al principi de les detencions van estar ingressats els dos germans. Des d’aquesta finestra tinc una millor vista, ja que veig Andorra la Vella i una urbanització d’Escaldes-Engordany.

Ingressen dins la meva cel•la, al Ramon, m’explica que per haver consumit una xineta de xocolata davant de la policia secreta i haver-se saltat l’ordre d’anar a dormir a la presó. És un dels nois de semillibertat que esmento en la carta d’ahir. Es medica perquè és alcohòlic, té 28 anys i treballa a la cuina de l’Escola Especialitzada de Meritxell. Crec que aquest no és el seu lloc adequat però tots sabem com funciona la injustícia andorrana.

De gairebé totes les cel•les del mòdul em saluden, els vaig conèixer al pati. Em treuen al pati, i de les escales d’accés crido al meu amic de sempre Jordi, ell m’espera a la porta d’entrada i ens abracem tots dos sota l’atenta mirada dels altres detinguts i funcionaris. El meu amic Jordi ja porta detingut injustament vuit mesos a causa de l’impacte social que va crear el Servei de Policia i el Govern del PS amb la inexistència d’un tema de fals narcotràfic. Durant l’estada al pati parlem de moltes coses.

El meu company de cel•la Ramon ni tan sols té roba per dormir, li he ofert alguna peça meva i una targeta de telèfon. Hi ha un inconvenient i és que és fumador. Ens hem organitzat els espais i normes de convivència per evitar possibles i indesitjats enfrontaments. El noi em fa llàstima i em cau bé.
En aquesta cel•la he amagat la foto del meu estimat fill Adam, al no estar sol prefereixo que no estigui a la vista de ningú.

No vull els medicaments que m’ha fet arribar el metge, els he canviat amb un pres per una bossa de patates.

Un pres nou ha emplenat una súplica per: “passejar el gos” i “cuidar l’hort” del Director del Centre Penitenciari, quan ens hem assabentat amb el meu amic Jordi, altres presos i uns funcionaris ens hem fet un fart de riure.

41 comentarios:

Anónimo dijo...

aquesta carta es la més bona. jajajajja

Anónimo dijo...

no pares d'explicar mentires.........

Anónimo dijo...

quina mania tens d'atacar al pascual amb mentides. Si no t'agrada algo li dius. Jo treballo al centre i tot es cert.

Anónimo dijo...

interessant

Tomàs dijo...

La moderació de comentaris s'ha habilitat. L'autor del bloc ha d'aprovar tots els comentaris.

(Degut a diversos insults i intents de desprestigi a persones que no sóc jo, he habilitat la moderació controlada de comentaris)

Salutacions!

Anónimo dijo...

no li puc dir que s'amaga quan el veig,...........

Anónimo dijo...

tomas no se com perds el temps contestant a aquesta CALAÑA. Quan penjaràs el dia 6 ?

Anónimo dijo...

qui s'amaga quan veus a qui..?

Colon dijo...

Avui dia de la “Hispanidad” recordem a les putes que van venir de sud-amèrica i tant plaer donaren als soldats espanyols... I tantes malalties que els hi van encomanar!!

Anónimo dijo...

jajajajajajajaja q boooo

Anónimo dijo...

tomás ke va passar el dia 6? de ke tens por?, perkè ho has deixat d'escriure??

Anónimo dijo...

Deu ser perquè la dictatorial fiscalia del alfons alberca made in andorrà de bragueta no te mes feina que analitzar els escrits del Tomás per querellar-lo d'ofici.

Apa torneu a votar al Toni Martí ke està colocant a lo pitjor del país!!!

Anónimo dijo...

si pascual torna a escriure estem esperant tots el proxim capitol

Anónimo dijo...

tommyyyyyy publicaaa el diaaaaa 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

La putilla oficial d'Andorra ja ha estat abandonada pel niñato egipci.
Però..ja està amb un altre.
Tal i com ell mateix diu a la seva botiga: "em sap greu pel nen"

Anónimo dijo...

ja era hora que traissis la censura de comentaris, no escrivia ningú

Anónimo dijo...

el guanyador de l'aposta del matecosa es el sebastian varela jajajjaja pobre tio

Anónimo dijo...

ja poden anar agafadets de la mà fent el ridicul, pel que duraran tambe.

Anónimo dijo...

No us en aneu de lliçó i q el tomas publiqui el dia 6!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

si es sudaca, a sobres d'Uruguay

Anónimo dijo...

molt bè pero el dia 6 sense publicar :(

Anónimo dijo...

Sé que no te res a veure amb el Post:

Que sàpigues que quan el nabil va deixar a la teva ex, akesta es volia esgarrapar la cara i denunciar-lo a la policia. Llàstima no ho hagués fet, doncs s'hagués tornat a demostrar el modus-operandi d'aquesta tia mala persona.
Tot es va veient..

El sudaca que la passeja agafadet de la mà pel carrer fent el ridicul es una altra futura victima pero al menys ell ja li ha posat les banyes--, no t'enfrontis pas i continua com ara noi. Salut!

Anónimo dijo...

Què Pascual? se t'ha menjat la llengua el gat???

Anónimo dijo...

el Pascual ultimament està massa callat..quina por!!!

Anónimo dijo...

nen! el Franck del banc TAMBÉ se la va beneficiar... I un altre també del banc.. Dmà te passo mail amb detalls. No et vas portar algo pitjor perké es impossible. Buf!!

Anónimo dijo...

La guarrindonga putilla oficial d'andorra foten-se el lote al Surf d'Arinsal amb el del Megane blau. Per Deu Tommy !! q collons ens vas portar???????

Anónimo dijo...

Ja falta poquet per publicar les altres cartes..

Diari d'Andorra dijo...

Justícia (primera par)
Petició de 6 anys per al policia empresonat per blanqueig
El ministeri públic sol·licita set anys de presó per al principal implicat, un germà de l’agent
La fiscalia sol·licita 42 anys de presó ferma i 39 milions d’euros de multa repartits entre els nou processats per un cas de blanqueig de diners que el ministeri públic suposa que procedien del narcotràfic.
De la xarxa, desarticulada a final del novembre del 2010, en formaria part un agent de policia que està empresonat des de llavors. I una bona part de la seva família. Per a l’agent, el fiscal sol·licita sis anys d’empresonament. I per a un dels seus germans implicats en la causa i a qui es responsabilitza de ser el màxim responsable del grup es demana set anys d’internament. Aquest segon processat també és al centre penitenciari des de poc després de la seva detenció, el 22 de novembre del 2010. La resta de processats són una altra germana i la parella del suposat cabdill de la xarxa, dos responsables bancaris, els pares dels tres germans i un amic d’aquests. Els sis primers, poc o molt, tots han estat un temps a la presó.
La qualificació provisional del ministeri fiscal, representat en aquesta ocasió pel fiscal general, és exemplificant quant a la petició de penes que fa, segons diferents fonts consultades. En el document, de 42 pàgines, s’intenta donar per provat que els diners blanquejats procedien del narcotràfic. El principal encausat, conegut en el món del contraban de tabac al qual també s’hauria dedicat l’agent de policia empresonat, residia temporalment a Colòmbia, d’on és originària la seva parella, i tenia intenció d’establir-hi definitivament la seva residència quan va ser arrestat. En la qualificació provisional, el fiscal exposa la creença que, com a mínim, la xarxa hauria blanquejat quatre milions d’euros.
Petició
L’acusació pública considera que, en diferents nivells d’implicació, les nou persones processades havien constituït una associació il·lícita per blanquejar diners tot obrant amb habitualitat i en el marc d’establiment bancari. Per tot plegat, sol·licita set anys de presó i una multa de sis milions d’euros per al principal implicat. La mateixa quantia es pretén imposar com a multa per al policia, per a qui es demana sis anys de presó. Per a la dona del principal processat, la germana i la mare, per separat, s’interessa la imposició de cinc anys de presó i una multa de cinc milions d’euros. També es demana cinc anys de presó però, en aquesta ocasió, tres milions de multa, per als dos responsables bancaris, un alt directiu d’una de les entitats financeres radicades al país i per al màxim responsable d’una de les sucursals del mateix banc. Finalment, per a l’amic de la família també implicat es demana quatre anys de presó i tres milions de multa, la mateixa pena econòmica que se sol·licita per al pare dels tres germans processats, per a qui també es fa una petició de tres anys d’empresonament.
L’origen de la causa

Diari d'Andorra dijo...

(Segona part)
El judici en què es posaran damunt la taula tots els elements que formen part de la causa està previst que se celebri durant pràcticament tota la setmana que ve davant el Tribunal de Corts. L’origen del cas es remunta a fa ja ben bé un parell d’anys i té una base del tot fortuïta. La sospita que un agent de policia revelava secrets professionals a un amic seu per tal de perjudicar un altre policia va portar les autoritats judicials a ordenar la intervenció de les comunicacions telefòniques del primer. La sorpresa va ser quan de les converses intervingudes es va descobrir que el policia podia estar implicat en activitats il·lícites. Durant un bon temps es van fer els seguiments adients i es va sol·licitar el suport internacional que es va creure convenient. Fins i tot, davant de la Batllia va haver de prestar declaració com a testimoni un mosso d’esquadra que també apareixia en les comunicacions. Després de, suposadament, lligar caps i considerar que hi havia prou elements com per considerar que diferents persones de l’entorn del policia, aprofitant els canals que tenien oberts pel fet d’haver fet, presumptament, contraban de tabac, havien constituït una xarxa que blanquejava diners, es va procedir a realitzar diverses detencions i es van bloquejar comptes bancaris i es van comissar diferents objectes de valor, com ara cotxes de notable cilindrada. Fins a sis persones van ingressar a la presó el 24 de novembre del 2010 per aquest afer.

Sisco dijo...

de "droga" RES de RES!!! Tot era diners de contraband de tabac de quan a Andorra era legal.

Aquesta vergonya de nou fiscal general per tal de tenir curriculum i impacte social esta jugant amb la vida de persones amb fills que no haurien d'estar ni a la preso ni processades.

funcionari dijo...

Aquest "fiscal" un dia li va tirar un boligraf a un advocat perquè un Tribunal el va fer callar, es un peliculero, prepotent i agressiu. Pocs advocats i persones de la Batllia el traguen.

Anónimo dijo...

SUP Re-activeu un Tamarrolandia o un Andorralandia!!! La situació politica del Martí DA està pitjor que amb el PS i Liberals!!!!

escandols dijo...

Demà 24 d'abril gran espectacle a la Batllia amb l'actuació estelar de
l'Alfonso, el fiscalet llençador d bolígraf.

Hi assistirà lo Pedro el dentista?.

Anónimo dijo...

suposo q ya u saps Tommy. Vaya MERDA "d'home" s'ha buscat la teva ex. la curren a la disco i ni la defensa. I a sobres després gairebé queda per fer kfé amb "l'altra part"!!!

Anónimo dijo...

es q d un sudaca jugador de jugar a jugador de futbol de 50ena divisió no es pot esperar gairé cosa.

Anónimo dijo...

teniu raó però això no te res a veure amb el Post :)

La Comella dijo...

Els presos denuncien la imparcialitat de la Justícia

DIVENDRES, 11 DE MAIG DE 2012 02:00
• La crítica pública es va fer el dia que l'acusat d'agredir Pereiras va ser posat en llibertat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA
Els presos en règim preventiu del Centre Penitenciari de la Comella han fet arribar al Raonador del Ciutadà una carta en la que reclamen un tracte igual per a tots. Els reclusos lamenten que la Justícia no sigui imparcial a l'hora de decidir l'alliberament dels presos preventius.
Els reclusos posen com a exemple el cas d'un home de nacionalitat espanyola a qui van detenir per contraban i es va estar només quinze dies a la presó, o el de l'home de nacionalitat peruana que va ser detingut per l'agressió i posterior mort de José Pereiras i que, segons els presos, ha estat set mesos al centre. De fet, la carta es va escriure el mateix dia en què el resident peruà va ser alliberat.
Els reclusos es queixen que persones acusades de «delictes majors i greus passin poc temps» a la presó i se'ls alliberi «sense judici mentre altres que són del país no poden estar a casa amb control motoritzat», una situació que també comparteixen amb alguns turistes empresonats.
UNA «VERGONYA DE JUSTÍCIA» / La carta al Raonador lamenta que depenent de l'advocat el temps de presó preventiva pel pres s'allargui o s'escurci, i acaba afirmant «quina vergonya de justícia, quina vergonya de país».
La missiva clou amb la signatura de la vintena de presos reclusos.

Anónimo dijo...

entre un fiscalet prepotent, dolent i llença-boligrafos i alguna Batlle que no sap ni llegir el país va molt malament!!!

Tomàs Pascual Casabosch dijo...

AVÍS IMPORTANT:

En breu publicaré un post amb la REALITAT del fals assumpte de blanqueig de diners!!!


A més, la realitat que no volen publicar els Diaris i m'han censurat el comunicat es que els nostres advocats haguessin tumbat TOTES les falses proves dels incompetents del fiscal i batlle (envios inexistents Western Union, Port de Colombia que no en hi ha, linies de converses que demostren que no tenien la falsa interpretació que li volien donar, etc etc..)


Tomàs.

Anónimo dijo...

jaJAJAJAJAJA, fins i tot tu tomas et creus les teves histories fantasioses, si no esteu tots engabiats es per culpa de que la poli no fa fer be la seva feina i algunes converses telefoniques estaven fora de plaç, sino serieu tots a la garjola jajajaja, aixis que ves a vendre fum amb el teu amic titapetita jajajaja

Anónimo dijo...

quin amic? perqué titapetita? ningú esta engabiat perque tot era fals. Vine a mirar el sumari i els certificats de proves.