10 ago 2011

Tema: 13 dies de presidi Dia 13 Escrit Blog: Tomàs Pascual Casabosch 10/8/2011

De bon matí em saludo entre els barrots amb el meu amic de sempre Jordi, em porta un súper esmorzar, molta llet, confitura de maduixa avui diferent de la “normal”, etc. Conversem a la cel•la a través dels barrots.
Totes les nits mentrestant tinc en remull la roba li dic la mateixa paraula “Jordi, estem al trullo”. Al company Bruno li fa molta gràcia escoltar això i ens imita, i em fa repetir les classes teòriques de sexe sobre els consells de més adult que li dono.
Em ve a buscar un guàrdia i em diu que tinc visita de la treballadora Social.
Però realment la visita és de la meva lletrada Maria José i la Secretària Judicial del Tribunal de Corts. Em comuniquen que el Tribunal de Corts ha ordenat la meva llibertat immediata, i a més que no hauré de continuar amb l’arrest domiciliari. Em quedo seriós, menciono que el meu amic Jordi continua tancat injustament per la incompetència de la Policia, la Batlle i la Fiscalia. La meva lletrada està molt contenta per mi, no em queda més remei que signar.
Pregunto als guàrdies si el meu amic Jordi, està al pati, m’ho confirmen i els hi demano permís per anar una estona a acomiadar-me, m’hi porten i els hi dic a tots els companys la notícia, em donen la mà, m’abracen, s’alegren i em feliciten. Jo no destaco precisament per alegria i és per tots notori i evident.
Passejo amb el meu amic Jordi i parlem de tot una mica però ara amb presses ja que el temps se’ns acaba. Els guàrdies em diuen que vagi a buidar la meva cel•la i que faci la maleta. M’abraço amb el meu amic Jordi, ell s’emociona i jo m’aguanto les ganes del mateix, ens acomiadem.
Pujo les escales i de lluny em diu que vagi a casa dels seus pares, jo li responc que aniré avui mateix, es tanca la porta.
Preparo totes les meves coses sota l’atenta mirada de dos guàrdies. Desplaço a la cel•la del meu amic Jordi ampolles d’aigua mineral, productes lactis, una targeta de telèfons i una nota amb el seu nom escrit.
L’Oficial Paco em fa signar la llibertat i m’entrega els diners en positiu del meu compte de l’economat i les meves pertinences personals, el que més il•lusió em fa és la cadena i Creu d’Or que tant he trobat a faltar.
A la recepció m’entreguen una maleta amb més coses que encara no m’havien entregat a la cel•la.
Felicito als responsables del Centre Penitenciari pel tracte rebut i la seva professional i humanitat.
En taxi vaig content a la Joieria del meu pare, però no puc oblidar la imatge del meu amic Jordi, l’impacte de veure per darrera vegada la meva cel•la i l’edifici de la presó des de fora.
El meu pare es queda sobtat al veure’m i ens fem un petó, em comenta que he estat com “una aparició”. Em porta a la Toyota després d’esmorzar i em regala una moto nova, marca KYMCO 300I ABS, per celebrar-ho.
Vaig en bus a casa, m’abraço a la meva mare, truco a la Alexandra, a familiars i amics. Em poso a treballar una mica al meu despatx, vaig a visitar a un client. Vaig a casa dels pares del meu amic Jordi i dino amb ells.
No he pogut localitzar al meu fill Adam als Esports d’Estiu. Em truca la seva mare aparentment contenta per la meva llibertat, m’explica com ha patit el nostre fill i em repeteix que el nen em trucava mentrestant jo estava a la presó. Hem comentat que hem de començar a mantenir una nova relació “de pares separats” pel bé de l’Adam, el nostre fill. Per la meva part podria ser possible. Demà ja tindré el meu fill amb mi.
Continuo tenint a la ment i al cor el meu amic Jordi que encara està a la presó detingut injustament i continuaré lluitant perquè obtingui la llibertat al més aviat possible.
He enviat un SMS al Cap de Govern per a comunicar-li que ja estic lliure.
Mentrestant estic escrivint aquestes línies acabo de rebre precisament la trucada del meu amic Jordi, i em diu que demà el vagi a veure, ja he concertat hora per ell, pel David i el Constantin.
Tretze dies són els que estat a la presó sent innocent. I com sempre, uns veritables Magistrats, del Tribunal de Corts han tornat a aplicar la veritable justícia.
Ara falta que Déu i la Verge Maria facin un miracle per alliberar i posteriorment castigar als injustos del món judicial andorrà per compensar el mal creat al meu amic Jordi i al nostre entorn víctimes d’aquest infern judicial de fals blanqueig de diners procedents del no-res.

46 comentarios:

Salvador dijo...

Quin artista, classes teòriques de sexe a la Comella, ha ha ha.

Anónimo dijo...

Joder, acabo de descobrir que es fan classes sexe a l'hotel de la Comella.
Conya a part als quatre mangantes de la batllia i policia i a alguns periodistes els hi hauria de caure la cara de vergonya. I el puto fiscal general, la barba, continua venen pisos per sota mà. Qué cabró lo tio !.Lo poble l'hi paga lo sou i ell amb doble treball fent hores extres quant hi ha gent a l'atur. Elś aires de grandesa de uns quants juntament amb la corrupció fan del país el caxondeo nacional.
toni solanelles mollar (fdp nº1)

Anónimo dijo...

ثمس يث مش بهسؤشمهش سخى عىس بهممس يث حعفش ه ؤشﻻقخىس يث ةثقيش


ضعشىف بخفشقشى عىش ﻻخةش ش مش ﻻشفممهش_

Anónimo dijo...

El sudaca amb passaport italia sopant amb la segona churri. Et passo fotos al mail.

Anónimo dijo...

Tomás et felicito per les cartes de presidi, molt humanes i humils. Tu mai haguessis tingut d'haver entrat allà dalt i la vida posarà a tots a puesto.
Ja veuràs com algún dia tornaràs a ser el bon noi d'abans però més crescut en general.

Anónimo dijo...

Tomàs MOLTES FELICITATS!!!

Anónimo dijo...

Toc,toc.Se puede?.Soc el corrupte de torn jugant amb la makineta. Esteu tots fitxats

jordi dijo...

ke l'escrittttt???

Anónimo dijo...

Quina vergonya de RTVA d'Andorra. La unica feina que tenen es perseguir al Tomàs Pascual pels passadissos de la Battlia!!!!, Sr. Cap de Govern Antoni Marti TANQUI ja aquesta televisió ya sup!!!!!

Anónimo dijo...

Tomás et felicito per la pallissa q li vas fotre al Toni Solanelles, ja m'han dit que es va pixar als pantalons del wc de la Batllia. Llàstima no l'haguessis deixat més lelo del que està. Anim!!!

Anónimo dijo...

Tomàs t'apollem!!! si no respecten que no et deixis gravar els hi trenques les cameres fins que hagin de tancar la deficitiaria televisió i radio nefasta andorrana

opinador dijo...

A mi el que em fa gràcia es q difonen i publiquen tot això de forma manipulada per fer mal al Tomàs Pascual i tothom al país s'està fotent un fart de riure a costa i en contra de Rtva i del diari d'andorra i el toni solanelles.

Anónimo dijo...

1200 € les dues cameres???? jajajajaja Ja han cobratttttt!!!!! o sigui ni cinq mai!!!!

Anónimo dijo...

Arrest nocturn contra el pascual per currar al Toni Solanelles ALIAS embustero mentider i manipulador???? Si al Pascual li haurien de condecorar!!!!!

Anónimo dijo...

el Tomás dubto es deixi arrestar, es tallarà el braçalet, = 15 dies a la Comella a fer negocis amb el seu intim amic de la Cellini i al carrer a guanyar calés!!! Tu si que sabes nen!!!

Anónimo dijo...

toni solanelles!!! les ordres d'allunyament caduquen a partir de la Farga de Moles cap a casa teva!!!!! Jo de tu aniria amb 3 ulls oberts, sobretot el del cul que es el que més inteligencia te en la teva persona!!!

funcionari dijo...

Tomàs tens al Cos de Bombers revolucionat!!! A qui t'estas follant ara...????

Anónimo dijo...

Quin fàstic de televisió, de radio i de diaris eeeggggsssss quan pudor fa la mentida

Anónimo dijo...

segur que ara la pasma haurà manipulat el video

Anónimo dijo...

segurissim!!!

Silvia dijo...

Tomacitooooo vaya mentiras en la prensaaaa jajjaja Bexitoooossss

Anónimo dijo...

força!!

Anónimo dijo...

jajaja vaya tela, un mes sense comentaris i de cop, tots seguits, que bó, estas fet un ximplet de primera xato...
Que bó el video d'RTVA, surt al youtube !!!

Anónimo dijo...

tros de gilipolles!!!! Normal tots de cop quan ha sortit algo a la premsa!!

Anónimo dijo...

serà q al Tomas li deu preocupar sortir al youtube q ridicul ets

Anónimo dijo...

Ya ya, el que tu diguis.
T'ha faltat dir "No soc el Pascual", estas molt tarat noi, i ja quedes ben retratat a les imatges.
A part de que evidentment ets un maltractador.

Anónimo dijo...

Anònim ets un fill de puta. I que consti que no soc el Tomàs. Dona la cara. Ho estàs cagat de por?

Anónimo dijo...

Mira " amagat anonim" l'unic MALTRACTADOR que has conegut a la teva vida es al teu propi pare, que va obligar a fornicar a la teva mare posant-la a 4 potes i penetrant-la amb el penis per l'ano per posteriorment i sense netejarse'l correrse dins la seva vagina, on malauradament vas neixer tu!!!!

Anónimo dijo...

Aixi aixi, en la teva linia.

Perds molt els nervis, i no acceptes les veritats, fas comentaris amb diferents noms al teu blog...

Quina llastima.

Fa pena i no val la pena entrar al teu joc, en el fons ets un nen fantasiós que es creu les seves películes i pataleja quan no sent o no te el que vol.

Anónimo dijo...

el joc es el teu, atacar des de l'anonimat i la cobardia. Sobre lo de que faig comentaris amb diferents noms, dir-te que com a cobard fill de puta est bonissim pero com a "pitoniso" ets molt dolent.

Anónimo dijo...

Pau i amor...

Anónimo dijo...


Deu n'hi do quin vocabulari noi...

No sé de que va però m'he espantat i tot.

funcionari dijo...

Hola Tomás. T'informo que hi ha un Bombero anomenat Marc Bernat Gallego (viu a Encamp), que rep informació de l'agent de policia anomenat Ferran Preciado de tota la teva fitxa policial i l'escampa per tot arreu. Ah! i diu que et vol matar. Jo de tu els denunciava als dos de forma urgent!!!

Anónimo dijo...

ya veus!!!!

Anónimo dijo...

pues només et faltava això amb lo tranquilet q estaves ultimament

Anónimo dijo...

Tomaset a veure si afegeixes un Post nou!!!

Anónimo dijo...

No mateu el Tomàs si us plau, només és un pobre infeliç.
I un altre cop 4 missatges el mateix dia, joder que patetic ets.

Anónimo dijo...

Infeliç ho ets tu que només t'atreveixes des de el anonimat i et penses q tots tnen la teva multiple personalitat

Anónimo dijo...

Paz y Amor

Anónimo dijo...

que tal l'arrest nocturn? unes quantes farres no? jajaja

Tomàs dijo...

No hi ha cap arrest nocturn, TOT MENTIDA de la premsa i rtva sensacionalista, es condicional.

Anónimo dijo...

doncs no estaria mal que publiquessis aqui el blog la sentència al costat de la falsa noticia del Diari i de RTVA; aixi ja quedarien més retratats del que són

Rosa dijo...

Molt bé Tomàs, ja era hora que li trenquessis la cara al sudaca, feia dies que s'ho estava buscant !!!

Anónimo dijo...

el q hauries de fer es publicar les sentencies!!!

Tomàs. dijo...

Dégut a un anonim cobard que només escriu que mentides i insults, s'activa la moderació de comentaris.

Anónimo dijo...

Blog reactivitat!